Stadshagen Open van start

Zwolle – Het Stadshagen Open gaat dit jaar onder ideale omstandigheden van start als het Autobedrijf Bert Wieten, Specialist in Hyundai, Stadshagen Open.

Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai uit Zwolle heeft zich voor 3 jaar verbonden als hoofdsponsor van dit populaire tennistoernooi in Zwolle. De organisatie is erg blij met deze samenwerking omdat het ze in staat stelt om het toernooi aantrekkelijk te maken met goede catering en aankleding. Zo is er zondag 16 juli tijdens de finales weer een barbecue op het park en komt er dit jaar een suikerspin- en wafelkraam speciaal voor de kinderen. Dit alles naast het gebruikelijke springkussen en verloting en dagelijkse lekkere hapjes.

Ondanks al dit extra’s gaat het tijdens dit officiële KNLTB toernooi natuurlijk om de tenniswedstrijden. In de verschillende categorieën werken de in totaal 287 deelnemers hun poulewedstrijden af om een plek te verdienen in de finale. Vanaf zondag 9 juli tot vrijdag de 14de worden de meeste poulewedstrijden gespeeld, gevolgd door de finales in het weekend van 15 en 16 juli. Meer informatie over de wedstrijden is te vinden op www.toernooi.nl (zoek op stadshagen) Tijdens het toernooi is iedereen welkom op het tennispark aan de Oude Wetering in Stadshagen, om te kijken naar de wedstrijden of gewoon voor de gezelligheid.

Artikel delen: