CCC-leerlingen behalen erkend Frans diploma

Zwolle – Afgelopen periode hebben 20 leerlingen van het Carolus Clusius College het wereldwijd erkende Frans examen DELF Scolaire afgelegd. Vandaag is bekend geworden dat alle leerlingen voor het examen zijn geslaagd. Drie leerlingen zijn geslaagd op het niveau B1, 17 leerlingen op het niveau A2.

Dit schooljaar was het op het CCC voor het eerst mogelijk om al in de onderbouw deel te nemen aan DELF Scolaire op niveau A2. Leerlingen die hier aan deelnamen, hebben wekelijks een extra les Frans gevolgd waarin ze de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken hebben geoefend en ontwikkeld. Met dit wereldwijd erkende DELF-diploma (dat staat voor Diplôme d’Etudes en Langue Française) kunnen deze leerlingen voor Frans hun taalniveau aantonen. Het CCC complimenteert en feliciteert de leerlingen met het behalen van het fantastische resultaat!

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zoals elke vreemde taal moet het bijgehouden worden, dus zo vaak mogelijk gebruiken. Dus z’n papier zegt nog niets dat men er niets me doet op korte of lange termijn. Ik heb het zelf meegemaakt door particulieren Franse lessen te geven aan mensen die vroeger veel Franse lessen hadden gehad en daarna niets meer! Zij moesten bijna helemaal opnieuw beginnen….zo jammer…Dus leerlingen, gewoon doen, doen doen. Succes en gefeliciteerd met jullie DELF Diploma. 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.