Storytrail stadswandeling Zwolle

Zwolle – Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 24 september de première van de Storytrail stadswandeling Zwolle: een historische stadsrondleiding en vertelvoorstelling in één. Wandelend door de oude binnenstad neemt meesterverteller Godefridus zijn publiek mee op een onvergetelijke reis door de tijd. 

storytrail_verteller_godefridus_zwolle_1_3.jpg

Godefridus trakteert u op de mooiste sagen en legenden uit de Zwolse geschiedenis. Verhalen vol list, bedrog, noodlot en geluk. De verteller brengt ze zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang eeuwen terug waant in de tijd. Trek mee ten strijde tegen de roofridders die Zwolle belagen, versla samen met Sint Michael de duivel en beleef hoe Zwolle een grote en machtige Hanzestad werd. Na afloop van deze theatrale stadswandeling bent u vele bijzondere ervaringen rijker. 

Stadsavonturen
Het van oorsprong Utrechtse theatergezelschap Stadsavonturen maakt al 20 jaar lang cultuurhistorische producties op locatie – samen met een bonte verzameling van schrijvers, historici, regisseurs, acteurs, verhalenvertellers en muzikanten. ‘Onze vertellers leiden hun publiek de stad in, én de geschiedenis in,’ legt initiator en regisseur Henke Lever uit. ‘Als je mee wandelt met een Storytrail, kom je terecht in een andere wereld. Een wereld die je echt beleeft. Het decor – de oude stad – is echt. En de belevenis is ook echt. De verteller vertelt niet alleen, hij neemt het publiek mee in zijn spel. In plaats van toeschouwer word je een deel van het verhaal.’

Première
Stadsavonturen maakte al Storytrails in meer dan 25 steden in het hele land. En nu dus ook in Zwolle. De première van de Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 24 september om 14.00 uur op de Grote Markt bij de hoofdingang van de Grote Kerk. Reserveren is noodzakelijk : www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Artikel delen: