Bijzonder lunchconcert voor Ecovlot The Movie

Dinsdagmiddag gaven singer/songwriter Judith Egberts en internationaal kampioene pushing hands Judith van Drooge een bijzonder lunchconcert waarin muziek en martial arts tot een sprookjesachtige voorstelling werden verweven.

De voorstelling werd uitgevoerd in de hal van het Stadhuis dat voor drie weken door het OXO kunstcollectief is ingericht als een hip kantoor. Singer/songwriter Judith Egberts wordt door Tori Amos, Heather Nova en Kate Bush geïnspireerd en draagt in haar zang en gitaarspel haar levensinstelling uit. De martial arts die Judith Drooge uitvoert is Tai Chi Chuan in de yang stijl. Tijdens het lunchconcert werden filmmuziekopnames gemaakt voor het project Ecovlot The Movie.

De hal van het Stadhuis, de fraaiste etalage van Zwolle , een toplokatie met aanzien. Een voorname en statige plek waar een onderneming bezoekers en gasten op een representatieve wijze kan ontvangen en informeren over de ideële doelstelling achter de film Ecovlot The Movie. Ook wordt dit Office 3 weken (tot 6 december: red.) lang aangeboden aan het team en cliënten van het activiteitencentrum De Trommel in Zwolle Zuid en haar organisatie. Ruimte als dankzegging voor de opbouwende samenwerking, professionele ondersteuning en hun open staan voor mens- en natuurvriendelijke innovatie. Zij maakten het de afgelopen 5 jaar mogelijk het project een officiële status te geven. Hier werd in samenwerking met AC De Pol de behoefte aan rondstoelvriendelijk rondvaart in de grachten van Zwolle in kaart gebracht. Een rondvaart voor een ieder, dat was het gat in de markt waarmee ze hun ondernemerschap vorm en inhoud konden geven. Zij ontwikkelden het rolstoelvriendelijk vlot naar een onderneming waarin het grote genieten, maatschappelijk en duurzaam ondernemen elkaar op een schitterende wijze ondersteunen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het was een geweldig muzikaal optreden waarbij Judith Egberts nieuwe nummers ter gehore bracht. Ook het aanvullende optreden van Judith van Droogen met haar Tai Chi kunsten was uitmuntend. De locatie en de expositie van OXO/ het Ecpvlot was ook erg mooi.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.