Winnaars Langhuis Talent Awards 2017 bekend

Zwolle – Op woensdag 12 juli in Kunstcentrum Het Langhuis was de uitreiking van De Langhuis Talent Awards. De eindexamenexposities van studenten van de onderwijsinstellingen ArtEZ, Cibap, Deltion College en Hogeschool Windesheim waren en zijn te zien in de binnenstad van Zwolle. Het Langhuis bracht alle eindexamenexposities samen met een wedstrijd; De Langhuis Talent Awards. 

aaacbc5e-d747-4426-9cc2-7b51ae4ba179.jpg

De vakjury, David Bade (internationaal gerenommeerd Nederlands beeldend kunstenaar, exposeert regelmatig in Museum de Fundatie), Matthijs van Cruijsen (mede-oprichter van Studio INAMATT gespecialiseerd in interieur en design) en Rik Lambers (Internationaal opererend architect bij MVRDV en alumnus Hogeschool Windesheim), koos hèt Zwolse talent van 2017.  ArtEZ hogeschool voor de kunsten Zwolle:

Anna Kindt

Cibap vakschool voor verbeelding:

Mirte van der Veen

Deltion College:

Michaëla Geerdsema

Hogeschool Windesheim:

Alex van Eekelen & Ruben Sanderman

Het werk van alle winnaars en genomineerden is van 9 juli tot en met 13 augustus te zien in Kunstcentrum Het Langhuis. Bezoekers zijn welkom tijdens de openingstijden: donderdag t/m zondag tussen 13u30 en 17uur. Toegang is gratis.

Artikel delen: