Het Oergezellig bordspel Zwolle

Zwolle – Dinsdag 18 juli 2017 om 19.00 uur introduceren wij als Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld bij Brownies & Downies in Zwolle Het Oergezellig bordspel Zwolle. Met dit bordspel staat de stad Zwolle en haar ondernemers centraal.

het_oergezellig_bordspel_zwolle.jpg

Het Oergezellig bordspel Zwolle heeft o.a. ook als doel om ouderwetse gezelligheid in ere te houden en om kinderen en ouderen bewuster te maken welke mogelijkheden aanwezig zijn om agressie en pestgedrag met elkaar te verminderen, bespreekbaar te maken en om meer veiligheid tot stand te brengen. Het Oergezellig bordspel Zwolle is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Zwolle onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, met volop afbeeldingen erop van bedrijven en organisaties uit de stad Zwolle. De bijbehorende informatiebrochures geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Burgemeester Henk Jan Meijer verzorgt het voorwoord in de informatiebrochure.

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegen ZinloosGeweld. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting.

Artikel delen: