FC Zwolle speler wacht waarschijnlijk straf

Dennis van der Wal wordt waarschijnlijk gestraft door zijn club FC Zwolle. Afgelopen weekend werd aangifte gedaan tegen de twintigjarige middenvelder, die een MVV-supporter zou hebben geslagen. Van der Wal zou hebben uitgehaald nadat de fan ‘we hebben gewonnen van die homo’s van Zwolle’ had gezegd.

Voordat FC Zwolle overgaat tot het straffen van de speler, krijgt hij zelf eerst nog de kans zijn kant van het verhaal te geven. “Ik wil eerst de versie van Dennis horen voordat we eventueel maatregelen nemen”, zegt Zwolle-directeur Gerald van den Belt in de Limburger. “Hij is geprovoceerd, maar het is duidelijk dat we niet accepteren dat er geslagen wordt.” Van der Wal kwam vrijdag in Maastricht na rust in het veld. De 4-1 eindstand was toen echter al bereikt.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Dat zal wel niet gebeuren, die speler van Sparta die Kokmeijer invalide heeft getrapt loopt ook nog rustig te voetballen. Paar uurtjes dienstverlening heeft hij moeten doen geloof ik.

 2. dennis is een Zwollenaer…;D

  Maar oke hij had z’n handjes thuis moeten laten… :- doe maar een geldboete naar een goed doel en we praten er niet meer over. 😉

 3. Laat hem volgend jaar voorafgaand aan MVV-Zwolle de ramen lappen bij MVV :D. Hij had z’n handjes niet moeten laten wapperen, maar het lijkt me wel zo fair dat als Dennis gestraft wordt dat MVV dan ook disciplinaire maatregelen tegen die provocerende supporter onderneemt.

 4. Hey Danny…
  Niet zo raar praten over Boauzan(hoe je dat ook schrijft)
  Want boauzan is onze man…

  Maar eerlijk is eerlijk.. dennis had professioneel moeten wezen en niet zo reageren.. hij had b.v. kunnen zeggen..”kun je dat ook nog eens in het nederlands vertellen ik versta je niet”

 5. Volgens berichten waren stweard getuigen van de zaak tog? Waarom hebben die dan niet opgetreden?? vraag me af waarom die supporter zo dicht bij hem heeft kunnen komen om hem te kunnen uit dagen.. Dat praat Dennis gedrag niet goed, maar normaal is hij zeker niet zo agressief! Dus MVV mag de fout ook wel wat bij zichzelf zoeken..

Reageer