7 jaar cel voor geweldadige overval

Zwolle – Een 33-jarige man is vrijgesproken van de moord op een man in Enschede op 17 december 2014. De rechtbank Overijssel oordeelt dat er geen objectief en direct bewijs is dat de man aanwijst als schutter.

De man is wel schuldig bevonden aan gewelddadige woningoverval in Zwolle, opzetheling van een auto, een poging tot zware mishandeling en het hebben van een dealershoeveelheid amfetamine. Voor die feiten veroordeelt de rechtbank hem tot een celstraf van 7 jaar. Verdachte heeft bij de woningoverval alleen oog gehad voor zijn eigen financiële gewin, om zo zijn criminele schulden te kunnen betalen. De rechtbank rekent hem dit zeer zwaar aan, vooral het geweld waarmee de overval gepaard ging. De man lijkt in een relatief korte tijd op het criminele pad te zijn geraakt. Voor 2014 staan er geen ernstige misdrijven op zijn strafblad. Bron: www.rechtspraak.nl

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Weetje, soms is onze samenleving heel correct enzo, hebben we commentaar op hoe het in Afganistan gaat…

  Lezende ‘ gewelddadige woningoverval in Zwolle, opzetheling van een auto, een poging tot zware mishandeling en het hebben van een dealershoeveelheid amfetamine. ‘

  In afganistan komt er dan gewoon een kraantje langs om zulke suffies aan op te hangen.  ⚠️ Meld

 2. 33 jaar en dan al zo diep gezonken.
  Op mijn 33ste stond ik in de zaak van mijn ouders en ging het prima met mij.
  Een eigen woning en een solide toekomst planning.  ⚠️ Meld

 3. Zoals je kunt lezen gaat het goed met mij.
  Gepensioneerd na het verkopen van de handel en genieten van mijn tweede jeugd.

  60 is het nieuwe 30. Voor de drukte uit naar bali. Waar zit jij deze vakantie?


  ⚠️ Meld

 4. Mijn ecologische voetstap is geringer. Ook was mijn bedje niet gespreid noch kan ik rentenieren. Niettemin gelukkig in een land van welvaart, kansen en vele culturen.


  ⚠️ Meld

 5. Een beetje tegenstrijdige titel: 7 jaar cel voor geweldadige overval

  Geweldadig, da’s een kruising tussen geweldig en weldadig.  ⚠️ Meld

 6. Sociopaten handelen enkel en alleen uit persoonlijk gewin ten koste van hun slachtoffers door o.a.. psychische mishandeling, lichamelijke mishandeling of moord. Dit valt ook niet te genezen. De enige manier is levenslange opsluiting.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.