Workshop smartlappen maken en zingen

Zwolle – Ooit gedroomd om je eigen smartlap te maken, maar je weet niet hoe te beginnen of je twijfelt over de tekst of presentatie? Smartlappenfestival Zwolle heeft dé oplossing. In drie workshops kun je je eigen smartlap maken. En als je durft mag je de smartlap ten gehore brengen tijdens het Smartlappenfestival op zaterdag 4 november in de mooiste zaal van Zwolle: Odeon.

3302_20161105_smartlappenfestival_2016_gjr3302_export.jpg 
Smartlappenfestival 2016
Foto’s: Gerben Rink

De drie workshops (tekst, melodie en presentatie) worden zaterdag 9 september overdag gegeven. Een workshop duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt zelf kiezen welke workshop je wilt volgen. Alle drie mag ook. Deelname (per groep of individu) kost 5 euro per workshop per persoon (een kooppie toch?). Voor koffie en thee wordt gezorgd. De workshops worden gehouden in het Papenstraattheater aan de Blijmarkt.

3481_20161105_smartlappenfestival_2016_gjr3481_export.jpg

3575_20161105_smartlappenfestival_2016_gjr3575_export.jpg  

 

Selectie voor Smartlappenfestival
Voor het Smartlappenfestival op zaterdag 4 november zijn er op dit moment nog 5 plekken te vergeven (Er is plek voor 12 deelnemers). Mocht de animo voor de workshops of voor deelname aan het Smartlappenfestival te groot zijn, dan moeten we selecteren of loten. De voorwaarden om mee te mogen doen aan het Smartlappenfestival zijn eenvoudig. Je smartlap moet je zelf hebben geschreven, het mag op een bestaande melodie en in de tekst moet een lach en een traan voorkomen.

Een dagje schrijven, zingen en presenteren
Aanmelden voor de workshops (of deelname aan het Smartlappenfestival zonder workshops) kan door een mailtje te sturen naar theatersmart@gmail.com. Ga ervan uit dat als je alle drie de workshops doet, je de hele zaterdag ‘onder de pannen’ bent. Meer informatie vind je op www.smartlappenfestivalzwolle.nl.

Kaartverkoop nog niet gestart
De kaartverkoop voor het Smartlappenfestival is nog niet gestart. We zijn nog aan het overleggen wat een geschikt moment is voor de start van de kaartverkoop. Hou onze website in de gaten en like ons op Facebook, want het Smartlappenfestival is snel uitverkocht.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Bericht door petje, op 18 juli 2017 8:54
    Het echte smartlappen publiek die doorgaans de Piraten festivals bezoeken, zul je hier niet zien.

    Die schreeuwen nog harder dan de artiesten en de potten bier zijn hier niet aanwezig. Dus dit publiek heeft hier geen belangstelling voor.:D:D:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.