Landstede Basketbal strikt Jordan Gregory

Zwolle – Landstede Basketbal heeft zich voor het seizoen 2017-2018 versterkt met Jordan Gregory. De 25-jarige Amerikaan komt over van Aris Leeuwarden. In het shirt van de Friese eredivisionist kwam de 1.88 meter guard het afgelopen seizoen in 28 wedstrijden tot maar liefst 518 punten, goed voor een gemiddelde van 18,5 punten per wedstrijd.

"Wij zijn blij met de komst van Jordan", zegt Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen. "Hij is een mooie aanvulling op de guards die we al hebben: Mike Schilder, Nigel van Oostrum en Lenno Witteveen. En door zijn jaar in Leeuwarden kent hij onze competitie goed." Jordan Gregory genoot zijn opleiding vier jaar lang aan de universiteit van Montana. Daar was hij in zijn jaar als senior goed voor zeventien punten per wedstrijd. Voordat Gregory naar Friesland toog, speelde de Amerikaan voor Rockhampton Rockets in de Australische competitie. "Jordan is aanvallend zeer goed en verdedigend gezien is het een speler met potentie. Hij wil graag bij ons spelen en strijden om het kampioenschap", aldus Van Bergen.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ja het volleybal wegbezuinigd, kampioen , bekerwinnaar, supercupwinnaar. Nu zie je hoe het spel gespeeld wordt. Jamme.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.