Hedon gooit alle deuren open op Stadsfestival

Zwolle – Het Backstagecafé, de kleedkamers, het productiehuis, de oefenruimtes, het zijn een greep uit de ruimtes van poppodium Hedon die doorgaans voorbehouden zijn aan artiesten. Enkel toegankelijk met zo’n felbegeerde keycord of badge, maar niet op zaterdag 2 september tijdens het Stadsfestival. Want dan gooit Hedon nagenoeg alle deuren open voor een Open Dag. Het Zwolse poppodium geeft aan flink uit te pakken tijdens de open dag. Zo zal de Grote Zaal programma presenteren dat o.a. eerder diezelfde zaal ook wist te vullen, is de Kleine Zaal het toneel voor talentontwikkeling en opkomende bands en presenteert het Hedon Productiehuis een selectie van het Zwols Songwriters Gilde op het balkon.

dsc00r615_snapseed.jpg 

Een oefenruimte wordt omgetoverd tot mini-cinema, terwijl een andere oefenruimte met clinics en workshops voor de nodig interactie zorgt en de dag geschikt maakt voor het hele gezin. De open dag zal tevens het moment zijn dat Hedon haar nieuwe Beursbands zal presenteren. Middels de beurs probeert Hedon talentvolle acts net dat extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top.

HEDON OPEN DAG

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 2 september

Open / aanvang : 12:00 uur

Entree : Gratis

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Goed nieuws voor het buiten proportionele vrijwilligers leger. Ik heb wel eens gehoird dat het gratis consumeren is voor deze sympathieke.


  ⚠️ Meld

 2. Wel, goed nieuws voor Zwolle, top actie van Hedon.
  Dank aan alle vrijwilligers, goed bezig!
  ’t zal denk ik wel niet kunnen dat Herman Brood Zelf lanskomt
  en nog een keertje Saturdaynight vertolkt ?
  Nee Hikje dat kan niet. Toch tof dat er nog steeds Hedon is 😉  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.