Ryan Thomas langer in Zwolse dienst

Zwolle – Het contract van Ryan Thomas is opengebroken en met een jaar verlengd. De Nieuw-Zeelands international heeft nu een verbintenis tot medio 2019 bij PEC Zwolle. De 22-jarige middenvelder speelt sinds 2013 bij de Blauwvingers en had met twee treffers een groot aandeel in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax. In totaal speelde Thomas tot nu toe 121 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle, daarin wist hij het net 13 keer te vinden.

Ryan Thomas: ,,Toen ik vier jaar geleden in Zwolle aankwam, had ik niet durven dromen dat het zo’n mooi avontuur zou worden. Met deze club heb ik prijzen gewonnen en ben ik ook nog eens uitgegroeid tot international van mijn land. Aangezien ik nog genoeg ruimte zie voor verdere ontwikkeling en ik het simpelweg enorm naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, heb ik besloten mijn contract te verlengen. Ik zie uit naar het komende seizoen en kan eigenlijk niet wachten tot de eerste competitiewedstrijd."

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Het spreekt voor zich, dat ik uitermate blij ben met deze contractverlenging. Ryan is een jongen van de club en heeft in zijn jaren hier een sterke ontwikkeling doorgemaakt waar de rek nog lang niet uit is. Deze contractverlenging is mede mogelijk gemaakt door het spelersinvesteringsfonds 2.0 (SIF) waarmee we deze zomer zijn gaan werken. Het benadrukt eens te meer het belang van dit mooie initiatief en laat zien dat het PEC Zwolle meer ruimte geeft om te handelen."

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Goede zaak. Heb liever dat er wat gerichte versterking komt.

  Wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van die profscouting, Ben Hendriks en Willems. Die doen maar interessant maar hebben de laatste 2 jaar alleen maar ellende aangebracht. En Nijkamp???

  Van de Pavert gekocht, nu verhuurt niet goed genoeg. Achebar gekocht voor 3 jaar, niet goed genoeg. Om maar niet te spreken over al die talenten van PSG, Milan etc.


  ⚠️ Meld

 2. Ja die hebben we en naar mijn mening is Ron Jans een betere kandidaat. Mag ik die mening hebben zonder direkt op de azijnzeikerhoop gezet te worden?>:(


  ⚠️ Meld

 3. Steven: grappig dat jij Joppuh aanspreekt, bij een ander artikel hier over een oefenwedstrijd van PEC, babbel je vrolijk mee over de haringtest van en in het AD.


  ⚠️ Meld

 4. Dank Leonardo..dat je het voor me opneemt. Iedereen heeft t recht op zijn eigen gebreken. Zelf houd ik me niet zo bezig met wie wat wanneer en waar heeft gepost.
  Hoe zat het trouwens met die haringtest?
  On topic….ik ben wel blij met het aanblijven van Thomas.


  ⚠️ Meld

 5. Zeker goed dat Thomas blijft, als er toch nog een club komt kan PEC een hogere transfersom vragen. Win-win situatie.


  ⚠️ Meld

 6. @Leonardo67

  Haring is lekker en altijd wel het discussiëren waard. Voetbal is een prachtige sport en vooral wanneer het over mijn cluppie gaat. En daarnaast zijn er ontelbare onderwerpen die mijn interesse hebben.;)


  ⚠️ Meld

 7. Is die nieuwe tv in de gezellige kantine ehum van Be Quick28 al afbetaald? Wat is hij groot. Zal wel veel stroom verbruiken of heeft de club zonneenergie.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.