Getuigen van woninginbraak gezocht

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning aan de Herfterlaan in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli. De daders gingen er uiteindelijk vandoor met een onbekend geldbedrag.

De 80-jarige bewoner werd naar schatting rond 03.30 uur wakker van geluid in zijn woning. Toen hij ging kijken zag en hoorde hij twee mannen. Eén van hen dwong hem terug naar bed te gaan en daar te blijven. De daders doorzochten ondertussen de woning en vertrokken na enige tijd met een onbekend geldbedrag. De politie is technisch onderzoek gestart en heeft een buurtonderzoek ingesteld. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van het incident. Van de daders is alleen bekend dat ze donkere kleding droegen en met een buitenlands accent spraken. Personen die afgelopen nacht tussen 02.00 en 04.00 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Herfterlaan en/of Kuijerhuislaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Goh hoe verrassend buitenlands accent.Ook ons mooie tuin dorp wordt overspoeld met vreedzame medelanders
  Misschien kunnen we al deze culturen uit nodigen tijdens het jaarlijkse oranje feest.


  ⚠️ Meld

 2. Jaren geleden werd de familie neuteboom geteisterd door notoire ijscodieven.
  Onverlaten die de vrieskist aan de herfterlaan leeg stalen zonde ook maar een duppie achter te laten.
  Het lijkt erop dat het inbrekersgilde een nieuw leven is ingeblaxen.


  ⚠️ Meld

 3. Oppakken en afvoeren. In een rubber boot met 1 peddel en klein gaatje in de onderkant. Ga je moeder maar vertellen wat je gedaan hebt.

  Laagste van het laagste. Geen straf is goed genoeg voor dit soort slechte opgevoede nageboortes van de samenleving.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.