Man door beveiligers gepakt voor inbraak

Zwolle – Een 28-jarige man zonder vast adres is zondagavond opgepakt in verband met een inbraak. Medewerkers van NS Veiligheid en Service hielden de man aan en droegen hem over aan de politie.

De 28-jarige man werd omstreeks 22.00 uur aangetroffen in een ruimte in het station die niet bestemd is voor publiek. Het viel de NS medewerkers op dat de man een doos met gereedschap bij zich had. De doos bleek later te zijn buitgemaakt vanaf een bouwplaats nabij het station. Gewaarschuwde agenten namen de man mee naar het bureau. De man heeft inmiddels bekend te hebben ingebroken en is weer op vrije voeten. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bekend en inmiddels weer op vrije voeten!!!!
  Als ik dit allemaal zo lees denk ik dat ik in ern slechte aflevering van bassy en adriaan terecht ben gekomen.
  Zonder vaste woon of verblijfplaats. Wordt lastig corresponderen. Waarschijnlijk heeft hij wel whatsapp op zijn iphone8.  ⚠️ Meld

 2. Ik denk dat hij nu naar het mooie tuindorp verkast om daar een gezellig bezoekje te brengen.Ik hoop niet dat de tuinkabouters van Willem worden ontvreemd.


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door Taupe, op 25 juli 2017 9:40
  Woont lucht nog in het mooie zonovergoten berkum?

  Dat weet jij toch wel Peter.:D


  ⚠️ Meld

 4. Een inbreker zonder vast verblijfsadres??? en dan weer gewoon op straat zetten? Waar sturen ze de dagvaarding voor de behandeling van zijn rechtszaak dan heen? Om te spreken met de woorden van het liedje van Farce Majeur “Die zien we nooit meer… terug”:)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.