Sterspeler gezocht met hulp Ron Jans

Zwolle – Het was volop in het nieuws. Mede dankzij het ‘Manifest voor de zorg’ van Hugo Borst en Carin Gaemers trekt het kabinet geld uit voor meer personeel in de ouderenzorg. Het is echter niet makkelijk nieuwe zorgcollega’s te vinden.

ron_jans.jpg

Mede doordat studenten niet gauw voor de ouderenzorg kiezen. Daarom begint Driezorg een wervingscampagne met medewerking van Ron Jans, voormalig trainer van PEC Zwolle. Met deze campagne hoopt Driezorg nieuwe spelers in de zorg te vinden. Na goede ervaringen met Driezorg m.b.t. de zorg voor zijn vader werkt hij graag mee. Ook draagt hij de ouderenzorg een warm hart toe en vindt werken in de ouderenzorg dankbaar werk. Hij zegt hierover: "Je geeft al die hulp en vriendelijkheid en daar krijg je zoveel voor terug. Je bent als verzorgende of huishoudelijke hulp ook het aanspreekpunt en dat waarderen ouderen". Ron is wel een beetje de held van Zwolle. Zelf ziet hij dat niet zo. "Als je werkt met mensen en je helpt ze, dan ben je pas een held. Of je nu leraar bent of in de zorg werkt".

Dinsdag wordt de wervingscampagne gelanceerd en omvat o.a. een interview met Ron Jans op papier en beeld , advertenties, flyers/posters en een speciale webpagina waar vacatures en filmpjes te vinden zijn: www.driezorg.nl/spelersindezorg. Ook via social media zal Driezorg het nodige delen. De campagne gaat door tot na de zomer. Met deze campagne hoopt Driezorg nieuwe sterspelers te vinden voor haar zorgteams.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Neem toch aan dat de oud directeur Anton Rave die met een dikke enveloppe van ?? 650.000,= naar huis mocht ook zijn steun bij gaat dragen om Driezorg wéér gezond te krijgen.
  Zorgeloos zie je hem overal op terrassen genieten van zijn geld >:(

  Proost Rave maar denk ook nog graag eens aan de ellende die er nog steeds is in het Hof van Blom in Hattem.


  ⚠️ Meld

 2. Het is een schande>:(, eerst worden er vele goede medewerkers ontslagen omdat er bezuinigd moet worden, en nu moeten er weer mensen aangenomen worden, ik zou zeggen vraag of de oud werknemers terug willen komen, wel met uitzondering van meneer Rave >:( dan a.u.b.


  ⚠️ Meld

 3. Als oud medewerker wil ik NOOIT meer terug naar driexorg. Beloven van alles (genoeg werk, opleidingen,ed) en komen niets na. Werkte me een slag in de ronte (6 werken en 1 vrij) en kwam nog niet aan mijn uren. Moest dan maar extra gaan werken zei de baas, dubbele diensten of een extra dag. >:(


  ⚠️ Meld

 4. Beste Ron Jans, fijn dat je je bijdrage geeft aan dit project maar wil je a.u.b. ook bijdragen aan ‘een goede behandeling’ van de (oud) bewoners van het Hof van Blom in Hattem.
  Uit je woning gegooid op een leeftijd van gem. 90 jaar omdat alles ‘plat gaat’ en zoek het verder maar uit. Een praatje om iedereen zoet te houden, vele beloftes, maar moraal van het verhaal is: ze zitten in de stront en ze blijven daar maar mooi zitten.

  Niet één niet twee niet drie maar tientallen bewoners hebben nu al jaren dagelijks een uitzicht of het oorlog is geweest in Hattem.

  Verschrikkelijk!

  Bedankt Ron!!!


  ⚠️ Meld

 5. Geef de mensen die in de zorg werken een goed loon, het is belangrijk en zwaar werk. En probeer daarnaast zoveel mogelijk managers e.d. van de loonlijst te halen, dit geld kan beter aan de verzorgenden besteed worden.


  ⚠️ Meld

 6. Driezorg is helemaal verpest door dhr Rave. En nu loopt meneer inderdaad maar een beetje te flaneren. Waarschijnlijk krijgt hij binnenkort door zijn vriendjes wel weer een leuk baantje als adviseur o.i.d


  ⚠️ Meld

 7. helaas werd de bezuiniging door de regering bepaald en dankzij Hugo Borst en Carin Gaemers mogen er weer mensen bijkomen de zoveelste mis kleum van de regering, wie is de verliezer juist ja de mensen die werken in de zorg en de bewoners van de zorgcentrums, ik hoop dat als we een nieuwe regering krijgen deze eerst nadenken en dan pas doen, en er ook voor zorgen dat als de managers falen deze niet met een dikke oprot premie gaan strijken, iedereen werknemer die faalt krijgt ook geen dikke premie mee.


  ⚠️ Meld

 8. Of flink snoeien in het aantal managers, en het vrijgekomen geld geven aan de mensen die het eigenlijke werk doen: verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, en schoonmakers niet te vergeten.  ⚠️ Meld

 9. Management daar denken dat hun personeel slaven zijn. Of je kinderen hebt of niet, vrouw Kenau bepaald wel dat je langer blijft.
  Mijn vrouw moest van mij gaan kiezen, of je gezin of dat pleuriswijf!
  Gelukkig is mijn vrouw een fantastische moeder.
  Dus Ron…… NIET DOEN!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.