Ticketverkoop Social Impactday Zwolle van start

Zwolle – Op 28 september vindt Social Impact Day bij poppodium Hedon in Zwolle plaats. Hét evenement over ondernemen met financieel en maatschappelijk rendement in Oost Nederland.
Het doel? Werken aan een sociale en circulaire economie. De kaartverkoop voor het evenement is op 26 juli gestart.

https-2f2fcdn.evbuc.com2fimages2f317976152f2148471628092f12foriginal.jpg 

Nationaal en internationaal bekende social enterprises en sprekers en een breed aanbod van praktische sessies moeten ondernemers, startups, maar ook onderwijs en overheid inspireren en stimuleren om meer met sociaal ondernemerschap te doen. De focus van ondernemers op impact naast winst, is hard nodig. De overheid stoot steeds meer taken af en er zijn steeds meer maatschappelijke, sociale en ecologische uitdagingen waar een antwoord op moet worden gegeven. Het bedrijfsleven kan een deel van die antwoorden op innovatieve manier beantwoorden. Ook consumenten en werknemers zijn in toenemende mate op zoek naar bedrijven die op deze manier ondernemen.

Op Social Impact Day zullen naast sociale ondernemingen uit Overijssel ook inspirerende bedrijven zoals Tony’s Chocolonely, I-did Slow Fashion, KromKommer, Dopper, Colour Kitchen en Patagonia hun verhaal doen. Daarnaast worden er sessies aangeboden over o.a. sociaal inkopen, betekenisvolle marketing, financiering van sociale ondernemingen, groei bij sociale ondernemingen, impact meten, inclusief ondernemen en nieuwe business modellen. Naast de lezingen en sessies wordt op 28 september de Social Impact Award uitgereikt aan de Sociaal ondernemer van Overijssel. De dagvoorzitter is Hella Hueck van RTL Z.

Social Impact Day wordt georganiseerd in samenwerking met de Provincie Overijssel, gemeente Zwolle en partners uit het bedrijfsleven.

Vanaf heden kunnen geïnteresseerden ticket(s) kopen voor het event via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-social-impact-day-zwolle-34905294676 
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus de organisatie adviseert om niet te lang te wachten met het kopen van kaarten.

Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/SocialImpactDayZwolle/
en Twitter: https://twitter.com/SIDZwolle

 

Artikel delen: