Ongeval met motor op Zwartewaterallee Zwolle

Zwolle – Woensdagavond is op de Zwartewaterallee een motorrijder door te hoge snelheid uit de bocht gevlogen. De bestuurder schampte met zijn motor een lantaarnpaal en een boom en schoof nog zo’n 45 meter door.

20170726ongeval_zwartewaterallee100.jpg 

De motorrijder droeg geen beschermende kleding waardoor zijn verwondingen aanzienlijk zijn. Doordat zijn bril tijdens het incident sneuvelde heeft hij letsel aan zijn gezicht opgelopen. De politie is meegegaan met de ambulance die het slachtoffer naar het ziekenhuis bracht. Dit om te controleren of er geen alcohol in het spel was.

20170726ongeval_zwartewaterallee101.jpg

20170726ongeval_zwartewaterallee104.jpg

20170726ongeval_zwartewaterallee105.jpg

Meer foto’s via Lees verder 

 
20170726ongeval_zwartewaterallee103.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee106.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee107.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee108.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee109.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee110.jpg
20170726ongeval_zwartewaterallee102.jpg 
Artikel delen:
Reacties 55
 1. lijkt mij een gevalletje : ff lekker door de bocht raggen , die bocht leent zich er goed voor…. geen medelijden met dit soort motorrijders, ik zie ze vaak genoeg gas opentrekken. En dan geen goede kleding er ook nog eens bij aan….
  Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd


  ⚠️ Meld

 2. Ik zag het gebeuren. Wat een koekebakker.
  Rijden als een idioot en dat ook nog eens zonder beschermende kleding.
  Geen medelijden mee.


  ⚠️ Meld

 3. dus iedere domme koekenbakker (onbezonnen jongere) mag zichzelf in de prak rijden? ik wist niet dat mijn stad zo veel kortzichtige, haatdragende inwoners had…de volgende keer dat jullie worden geflits komt er iemand langs om je over het asfalt te sleuren ok?

  Of een ander idee, laten we letsel even niet zien als straf voor een domme actie.

  En nee ik ken de man in kwestie niet, heb geen motor en heb een heb geen begrip voor mensen die roekeloos door het verkeer jakkeren. Maar daar zit nog een behoorlijk gat met wat jullie roepen want dan moet je echt ff (zoals we in Zwolle zeggen):met de pis naor de dokter gaon


  ⚠️ Meld

 4. Wat een hufterige reacties weer. Wat maakt het uit dat het leed zijn eigen schuld is? Het leed is er niet minder om.


  ⚠️ Meld

 5. Tot, meneer “Co de Rood”, één van deze beschaafde snelrijdende, roekeloze Zwollenaren 1 van uw familieleden omver rijd. Dan ineens wordt het plaatje heel anders of niet? Er is geen excuus voor dit soort rijgedrag en ik vind het dan ook vrij normaal dat mensen er geen medelijden mee hebben dat hij in dit geval alleen zichzelf schade heeft berokkend. En de schade die hij heeft opgelopen heeft hij waarschijnlijk vooral te danken aan het gebrek aan beschermende kleding. Dit is een keuze die HIJ heeft gemaakt. Ik heb altijd geleerd:”wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten”. Ik wens meneer veel sterkte, maar ook wat meer verstand.


  ⚠️ Meld

 6. @Tuur

  Heel erg kort door de bocht. Ik weet niet hoe oud jij bent, maar stel je eens voor dat het om jouw eigen kind gaat en hij komt hierdoor te overlijden. Zeg jij dan nog van; dat is de keuze die hij heeft gemaakt en daarmee is het voor mij de kous af?


  ⚠️ Meld

 7. @Steven Bruins, waar lees jij dat hij is overleden? Dat maakt het een geheel ander verhaal en dat heeft ook niets te maken met beschermende kleding (hetgene waar ik op reageer). En ja ik heb kinderen, maar die zijn op hun leeftijd al wijs genoeg om te weten dat je voor zoiets beschermende kleding aan moet hebben. Ik wens natuurlijk niemand toe te overlijden, niet zo raar praten zeg (kan dan beter vragen hoe oud jij bent…)


  ⚠️ Meld

 8. @Tuur

  Wat een ongelooflijke domme reactie van jou. Ik zeg niet dat iemand dood is, maar stel dat. Hoe zou jij dan reageren als het om jouw eigen kind gaat! Dus jouw kind was wijs genoeg en jij zit er verder niet mee. Man jij bent knettergek!>:(


  ⚠️ Meld

 9. Lezende ‘Doordat zijn bril tijdens het incident sneuvelde heeft hi letsel aan zijn gezicht opgelopen’

  Denk ik oh, oh. Wel de bril op, en toch dat prachtige apparaat
  tegen de boom aanknallen. Sneu voor de boom. Kijk maar eens goed
  naar de fotos, er is behoorlijk veel schade aan de schors!

  Goeie fotos trouwens bij dit artikel.  ⚠️ Meld

 10. Het gaat niet om schuld, het gaat om empathie. Ook als iemand door zijn eigen roekeloosheid in de problemen komt dan kun je wel wat medeleven tonen. Hij heeft niemand doodgereden gelukkig, dus dat is helemaal niet aan de orde.


  ⚠️ Meld

 11. Wat een dure woorden zie ik hier voorbj komen.
  Zoiwiets gun je niemand , ik vind de reacties buiten proportioneel.
  Een schande. Het lijkt hier wel een informatie avond van de lwl


  ⚠️ Meld

 12. Zodra het mooi weer wordt moet de bbq aan en rook je je buren uit, de motor moet uit de schuur en we moeten zo hard mogelijk rijden op het gevaar op 2 wielen en vooral zoveel mogelijk geluid maken en vooral gek doen en zo bloot mogelijk op de motor liefst in short en T-shirt (een enkel uitzondering daargelaten) want als het mooi weer is moet alles maar kunnen en mogen, verkeersregels zijn er voor een ander maar niet voor jou als motorrijder en met dit alles breng je als motorrijder het overige verkeer in gevaar brengen met jouw onzinnige capriolen. En dan ga je keihard op je bek, ja dan geniet ik en denk gelukkig weer een gevaar op de weg minder en vooral leert deze “boeren motorrijder” daarvan, maar dat betwijfel ik.

  Ik denk dan ook met genoegen: Eigen schuld dikke bult!

  Een schuldige fietser of voetganger zal maar aangereden worden door zo’n motor idioot.


  ⚠️ Meld

 13. @Jeanine
  …dus gesteld dat jij dit ongeluk had kunnen voorkomen, dan had je dat dus niet gedaan?
  Of, als jij iedere jonge motorrijder die de zomer in zijn bol heeft en nog niet in staat is gevaar in te schatten een ongeluk kan doen krijgen, dan zou jij dat ‘met genoegen’ doen?


  ⚠️ Meld

 14. Waarom veroordeelt men hier elkaar altijd zo. Wie doet niet eens onbezonnen dingen. Wie herinnert zich niet die momenten als “poeh, geluk dat het goed gegaan is, dat doe ik geen tweede keer?
  Wie zegt dat deze bestuurder altijd zo rijdt?

  Een tijdje gereden ben ik met de auto uit de bocht gevlogen en nog steeds begrijp ik niet hoe dat heeft kunnen gebeuren. Naast een deuk in mijn auto en ego niks aan de hand maarja, rot geachrokken. Het kan iedereen een keer gebeuren. Misschien stak er iets over, misschien lag er iets op de weg misschien misschien misschien.

  Ik denk dat we met zijn allen wat moeten oppassen om zo negatief en hard te oordelen over mensen die we niet eens kennen.


  ⚠️ Meld

 15. ….en het gaat maar door…veroordelend zonder enige kennis van de toedracht. Honderden jaren geleden werden zogenaamde “heksen” zonder proces omgebracht, landen waren men jaren vast kan zitten zonder enige vorm van proces noemen we bananenstaten en vinden we afschuwelijk. En hier, op WLZ? Hier wordt je verketterd, veroordeeld en opgehangen zonder enige kennis. Lekker meeroepen met de meute, als lamme schaapjes..Wat zijn we toch lekker ontwikkeld..Bah!


  ⚠️ Meld

 16. Sterkte voor het slachtoffer, ik hoop dat hij snel en volledig zal herstellen. Met of zonder beschermende kleding, ieder ongeval is één teveel. En al die mensen met hun beschuldigende vingertje zouden voortaan misschien eens na kunnen denken voordat ze iets op internet flikkeren. Al denk ik dat van types als Jeanine teveel gevraagd is.


  ⚠️ Meld

 17. Hoezo zonder enige kennis van zaken:

  In het artikel staat op regel 1: “Woensdagavond is op de Zwartewaterallee een motorrijder door te hoge snelheid uit de bocht gevlogen.”

  Je hebt alleen maar een te hoge snelheid als motorrijder als je daar zelf bewust voor kiest, je neemt een risico om het gas vol open te draaien en de gevolgen daarvan moet je dan ook accepteren.

  Val je dan hard op je bek, dan moet je niet zeuren, het was je eigen bewuste keuze, niemand anders heeft schuld aan dit eenzijdig ongeluk.

  Motorrijden op deze manier is een soort van moderne euthanasie, lukt het wel of lukt het niet.

  Mooier kan ik het niet maken.


  ⚠️ Meld

 18. Sommige mensen schijnen niet te begrijpen dat je iemands gedrag kunt afkeuren én medeleven kunt hebben als hem of haar iets overkomt als gevolg van dat gedrag.

  Het een sluit het ander niet uit.


  ⚠️ Meld

 19. Prima dialoog riet , ik het gevoel dat ik je al jaren ken.
  Het is jammer dat je statements weinig tot geen gehoor hebben hier op de lokale digitale newspage.
  Ik, taupe en groot bewinderaar van je sympathieke stukjes, ik ben een en al oor???𾏻


  ⚠️ Meld

 20. Bericht door Steven Bruins, op 28 juli 2017 17:07
  @Joppuh
  Mee eens Joop. Vooral empathielozen onder nicknamen zoals b.v. Jeanine en Tuur.

  Wat een slijmbal.:o:o


  ⚠️ Meld

 21. Bericht door Taupe, op 30 juli 2017 10:02
  S bruins laat zig kennen in de stukjes hierboven.
  Jammer dat had ik niet van haar gedacht

  Jullie zijn net een tweeling met het zelfde IQ.:D


  ⚠️ Meld

 22. Geachte vrienden en familie van deze motorrijder,

  Ik hoop dat het uw motorrijder goed gaat. Wat een lelijke smak heeft hij gemaakt!! Wat moeten bovenstaande foto’s confronterend voor u zijn. En dan het commentaar wat er onder staat. Verschrikkelijk voor u om te lezen. Uiteraard zal ook u uw mening over het gebeuren hebben, maar om de meningen van vreemden te lezen, moet toch haast vreselijk moeilijk zijn, zeker als dit zonder enige mate van respect gebeurd.

  Ik wilde u laten weten, dat er ook andere lezers zijn van dit artikel. Lezers die zich oprecht afvragen hoe het met hem en met u gaat. Ik wens u heel veel sterkte in deze tijd die gericht zal zijn op herstel en steun. Met vriendelijke groet, Eva.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.