Bruisweken in Zwolle

Zwolle – De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor studerend Zwolle. Het is de perfecte manier om kennis te maken met alles wat jouw studentenstad te bieden heeft. En je leert direct een hoop nieuwe medestudenten kennen. Tijdens de Bruisweken staat Zwolle drie weken lang in het teken van introductieactiviteiten. Je kunt alleen deelnemen aan de HBO Bruisweek als je opleiding ook meedoet, individueel aanmelden is niet mogelijk.

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle en daarmee de ideale manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het driedaagse programma vindt dit jaar plaats van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Als eerstejaars student ga je met je klas drie dagen lang op pad. Je mentoren ( Ouderejaars van je opleiding) laten je alvast proeven van het studentenleven en wat Zwolle, jouw school en Buro Ruis te bieden hebben. Na de HBO Bruisweek weet je precies waar je moet zijn voor een leuke studententijd in Zwolle. Zo is er bijvoorbeeld een rondleiding door de binnenstad waarbij je alle studentenhotspots ontdekt. Het avondfestival biedt veel leuke feesten, comedyacts in het theater, games, film, livemuziek, dance in Hedon en vooral heel veel gezelligheid in de Zwolse binnenstad.

MBO Bruisdag

Theateracts, modeshows, quizzen en muziek vullen het programma van de MBO Bruisdag op woensdag 06 september 2017. De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leren 3000 kersverse MBO studenten Zwolle kennen; ze komen langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op diverse locaties waar studenten lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen of wat drinken.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het enige wat bij mij bruist is de ibuprofen.
    Na het lezen van ingezonden stukjes van sommige columnisten alhier op het forum


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.