Bezoekers FC Zwolle moeten in eigen vak blijven

De helft van de competitie is achter de rug en FC Zwolle heeft tot nu toe goed gepresteerd. Dit zorgt voor de nodige drukte op de tribune. Om iedere seizoenkaarthouder de plaats te kunnen bieden waar hij recht op heeft, roept FC Zwolle alle bezoekers van een thuiswedstrijd op om op het vak te gaan zitten waar men een kaart voor heeft gekocht.

Bij de laatste thuiswedstrijden moesten vaste bezoekers van een thuiswedstrijd van FC Zwolle noodgedwongen op een ander vak zitten dan waarvoor zij een kaart hadden gekocht. Dit is erg vervelend, want iemand krijgt niet een plek in het stadion waar hij recht op heeft. Om dit in de toekomst te voorkomen, roept FC Zwolle alle bezoekers van een thuiswedstrijd op om goed op het ticket te kijken in welk vak plaats genomen mag worden en zich daar aan te houden. Alleen op die manier kan iedereen plaats nemen op een stoel waar hij recht op heeft.

Bron: FC Zwolle

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Huh? Het is toch de taak van de stewards van FC Zwolle om erop toe te zien dat ieder in het vak komt te zitten waarvoor men een kaartje heeft gekocht?!

  De praktijk op dit moment is dat men met een seizoenkaart voor vak B gesommeerd wordt door een steward om op (het goedkopere) vak A te zitten.

  De stewards moeten gewoon hun werk goed doen.

 2. Praktijk is ook dat mensen de ingang voor vak B nemen omdat ze daar een kaart voor hebben; en dan doorlopen via de tribune naar vak C. Ze hadden nooit verschillende prijzen moeten instellen voor 1 tribune als je op de tribune zo makkelijk kunt doorlopen naar een ander vak.
  Stel anders vak E ook open, daar zit bijna niemand.

 3. Het is een zootje daar en zal ook wel altijd een zootje blijven .Straks als het stadion helemaal af is dan is het één brok ellende als ik het zo hoor

 4. Pjotr, flikker toch eens een eind op. Naar siberie of zo, in elk geval ergens waar ze geen internet hebben.

  ————————————————————–
  @webmaster: Excuus, maar ik wordt gek van hem. >:(

Reageer