Van de Pavert op huurbasis naar N.E.C.

Zwolle – Ted van de Pavert wordt door PEC Zwolle uitgeleend aan N.E.C. Nijmegen. 

De ploeg uit de Jupiler League, waar ook Anass Achahbar komend seizoen actief is, heeft tevens een optie tot koop bedongen op de 25-jarige verdediger. Van de Pavert kwam vorige zomer over van De Graafschap en speelde 26 officiële duels voor de Blauwvingers. De mandekker kwam daarin tweemaal tot scoren.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Teus, Boer was in het verleden stabieler, maar alles beter dan Van der Hart. Helaas heeft men bij PEC liggen snurken, want Heerenveen is er met Hahn vandoor. Dat was een beste keeper. Van de Pavert is weg, dat is tenminste al winst!


  Maak melding

 2. Helaas heeft men bij PEC liggen snurken, want Heerenveen is er met Hahn vandoor.

  Liggen slapen???
  Wijs niet toegehapt bedoel je.
  ?? 600.000 salaris p/j
  ?? 400.000 transfersom.  Maak melding

 3. Edwon, het is een keus om mee te willen draaien in de top 10 of de ambitie hebben om nacompetitie te ontlopen. Met een doorsnee team, moet je willen investeren in een uitmuntende keeper om tegendoelpunten te voorkomen. Een keeper gaat lang mee, die kun je ook nog een keer verkopen.


  Maak melding

 4. Edwon, het is een keus om mee te willen draaien in de top 10 of de ambitie hebben om nacompetitie te ontlopen. Met een doorsnee team, moet je willen investeren in een uitmuntende keeper om tegendoelpunten te voorkomen. Een keeper gaat lang mee, die kun je ook nog een keer verkopen.

  Absoluut maar om dan gelijk al je geld op één speler te zetten is onverantwoord.
  Wat sla hij (alweer) geblesseerd raakt?

  In de laatste week voor het sluiten van de transfermarkt zijn de buitenkansjes relatief goedkoop op te halen.  Maak melding

 5. De competitie begint volgende week en we hebben nog geen eens een volwaardig elftal. Geen rechterspits, geen linker centrale verdediger, aankoop Koppers die geblesseerd is, Nijkamp wordt eens wakker !!!
  Na 5 wedstrijden staan we op 2 punten en kan de inhaalrace weer beginnen.  Maak melding

 6. Edwon, Hahn was een prima keeper en is dat nog steeds. Dat een speler geblesseerd raakt kan altijd, maar we hebben het hier niet over een Neymar. Wellicht zijn er nog andere Hahn’s in de wereld. Het gaat erom dat we niet voor een dubbeltje op de eerste rang moeten willen zitten en gewoon moeten willen durven investeren in een uitmuntende keeper. Je zag het weer bij Volendam… 2 er weer door. Daar kun je niet tegen aan voetballen. Doel moet gewoon dicht zijn. Wanneer dat geld kost, is het maar zo. We moeten niet het gekloot van afgelopen seizoen hebben. Met Boer en het vertrek van Van de Pavert hebben we denk ik een eerste stap gezet. Nu Van der Hart nog en dan hebben we de eerste stappen gezet.


  Maak melding

 7. Gekloot van vorig seizoen lag niet uitsluitend aan vd Hart. Er waren er teveel die overschat werden. Hoop dat er wat meer ambitie vanaf straalt dit seizoen. Maar ik ben er niet gerust op. Teveel slechte voortekenen, maar ik hoop dat ik ernaast zit.


  Maak melding

 8. wel goede kopbal speler maar kon niet veel boven dien gek op vrouwen zag hem op de blauwvinger dagen met allemaal meiden en hij had een enorme stijve kon iedereen zijn bah vies mannetje


  Maak melding

 9. Donderdagavond dacht ik nog wat een hoog niveau van de geheel vernieuwde selectie van Be Quick’28. Ik zag een kampioenschap gloren aan de horizon.

  Helaas voor ons bleek het een training van de selectie van vv Berkum 1 te zijn op ons altijd winderige sportpark.

  Jammer maar helaas. Het zal voor ons wel weer strijden tegen degradatie worden.

  >:(


  Maak melding

 10. Sonja, Van de Pavert? Dat lijkt me stug, die had toch dikke verkering met een griet uit Doetinchem? Je bedoelt denk ik Van de Hart.


  Maak melding

 11. Nee Teus, vd hart kan helaas het niveau niet aan. De cijfers spreken voor zich. Zet vd hart gewoon in het beloften team en laat hem daar rustig oefenen of loos hem. Gaat het niet meer worden.


  Maak melding

 12. Maar haal dan geen reserve of zelfs derde keeper maar een echte eredivisiekeeper die zich de afgelopen jaren bewezen heeft: Hahn of Room.


  Maak melding

Reageer