Nieuwe muziek- en danslessen bij Jubal Zwolle

Zwolle – Vanaf dinsdag 19 september 2017 beginnen de nieuwe Muzikidz- en Showkidzcursussen bij showband Jubal Zwolle. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans.

Deze muziek- en danscursussen biedt Jubal al enkele jaren met veel succes aan. In het verleden startten de cursussen in het najaar, maar ook dit jaar is besloten om deze cursussen aan te bieden op het moment dat de scholen weer beginnen. Dinsdag 19 September 2017 is daarom het begin van de nieuwe Muzikidz en Showkidz. Jubal Zwolle vindt het belangrijk dat de jeugd op een leuke en laagdrempelige manier kennismaakt met muziek en dans. Hiervoor zijn de Muzikidz- en Showkidz-cursussen in het leven geroepen. 

Dit zijn cursussen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, waarin ze op een speelse manier de basis van muziek leren en met andere kinderen in contact komen. Beide cursussen duren 40 weken en kosten slechts € 60,-. Meer informatie over deze cursussen staat op de website van Jubal Zwolle: www.jubalzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Goed nieuws om weer eens wat positiefs te horen van jubal.
  Wat heb ik altijd genoten om achter de kolonne muzikanten mee te defileren.
  Heerlijk de straten door voor dag en dauw.
  De reveille beste mensen.
  Jubal, nogmaals dank voor de taptoes


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.