Werkzaamheden Ambeltpad nog niet gereed

Zwolle – Het fietspad Ambeltpad is in opdracht van de gemeente Zwolle voorzien van nieuwe betonverharding. Op dit moment voldoet het fietspad nog niet aan de eisen die de gemeente hieraan stelt. In de week van 14 augustus 2017 werkt de aannemer verder aan het Ambeltpad. De verschillen in weghoogte in het huidige pad zorgen voor een onveilige situatie, daarom is het fietspad afgesloten totdat de werkzaamheden gereed zijn. Ter plaatse is een omleidingsroute aangegeven. Naar verwachting kan er eind augustus weer gebruik gemaakt worden van het Ambeltpad.

Onderhoud van wegen
Jaarlijks voert gemeente Zwolle groot onderhoud uit aan wegen in Zwolle. De werkzaamheden vinden op diverse locaties in de stad plaats en variëren van het herstellen van het wegdek tot het volledig opbreken van de weg en opnieuw aanbrengen van de verharding. De werkzaamheden aan het Ambeltpad maken onderdeel uit van het onderhoudsplan voor wegen.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Trots op Zwolle natuurlijk, de beste fietsstad ter wereld!
  ’t inderdaad lekker fietsen op al die mooie fiets paden en wegen
  die de grond uit spruiten al geruime tijd.

  Zoals gewoonlijk natuurlijk ook wel bedenkingen bij de ontwikkelingen.
  In dit geval, bejaarden scheuren met elektrische fietsen
  over het prachtige ‘fiets’-asvalt. Zo hard ze kunnen, en gelijk
  hebben ze. Maar ’t snelheidsverschil wordt wel groot op de fietspaden.  ⚠️ Meld

 2. Wordt het dan ook eeens niet tijd om Herfterweg aan te pakken? Vooral bij nat weer is deze klinkerweg een ramp. Veel plassen en automobilisten die niet op of om kijken en door de plassen scheuren. Ik heb al menig nat pak opgelopen op mijn route Isala–veerallee  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.