Het weer: Een dagje écht zomerweer

Zwolle – Maandag wordt een dag met flink wat zon. Slechts een enkele stapelwolk schuift voor de zon langs. Het waait bijna niet waardoor de 24 graden zeer aangenaam warm aanvoelt.

weerfoto-7-augustus-2017-obrechtstraat.jpg
Obrechtstraat

Dinsdag slaat het weer om. Het is dan voornamelijk bewolkt en een strook met zware buien maakt een einde aan het zomerweer. De maximum temperatuur komt uit op 21 graden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Een schande voor wat betreft de nieuwe aanvliegroutes lelystad airport.
  De voortrekkerz van de zwolse burgers laten ons uitzichtloos rondzwemmen.
  Ze weyen helemaal niet wat er gaande is in het zwolse luchtruim


  ⚠️ Meld

 2. Wanneer ga je naar Dubai, Taupe? Je had in je leven toch zo goed geboerd dat je nu lekker kan luieren terwijl je vorige week nog van een nachtdienst thuis kwam?

  Ergo; Gaat het goed in je eigen ‘luchtruim’ (bovenkamer) Taupiepeetje?


  ⚠️ Meld

 3. Zuidski.1, het was mij ook al opgevallen dat er tegenstrijdigheden in allerlei reacties van Taupe zitten.

  Onder andere wat jij hier specifiek aanstipt was mij ook opgevallen. Het is nu dus wel duidelijk dat hij/zij de dingen bij elkaar verzint. Jammer dat je iemand die hier zoveel “reageert” dus niet serieus kunt nemen.


  ⚠️ Meld

 4. Zo zijn er nog wel meer tegenstrijdigheden te ontdekken in de onzin die meneer/mevrouw taupe loopt te raaskallen. Z’n cover is nu wel blown inderdaad.

  Onder welke naam zal taupe terugkomen om te trollen?


  ⚠️ Meld

 5. Bijzonder sneu type inderdaad die Taupe. Grappig dat hij zo (alweer) door de mand valt. Lijkt me ook lastig om zo in het leven te staan. Je moet zoveel “verhaaltjes” onthouden dat je vanzelf op je bek gaat door jezelf te verlullen. Ik vermoed dat Hikje trouwens hetzelfde ventje is als Taupe…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.