Nog seizoenkaarten van PEC Zwolle beschikbaar

Zwolle – Het aftellen is begonnen. Nog minder dan een week en dan opent PEC Zwolle het seizoen in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Dit duel is het begin van een nieuw hoofdstuk bij de Blauwvingers. Onder de bezielende leiding van de nieuwe trainer/coach John van ’t Schip maakt een gretige selectie zondagmiddag hun opwachting voor de eerste echte kennismaking met het grote publiek. Beschik jij al over een seizoenkaart om hierbij aanwezig te zijn? Want wist je dat PEC Zwolle één van de hoogste bezettingsgraden van de Eredivisie heeft? Maar liefst 98%! Om verzekerd te zijn van een plek tijdens de thuiswedstrijden in het seizoen 2017-2018, bestel je nu een seizoenkaart! Want bij het bezoeken van negen thuiswedstrijden heb je de seizoenkaart al terugverdiend, bij een kinderseizoenkaart is dit al vanaf zes wedstrijden.

Ga naar www.peczwolle.nl/seizoenkaart . Daar vind je verdere informatie en de link om jouw seizoenkaart online te bestellen. Of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop. Deze is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 – 17.30 uur en bevindt zich aan de Ceintuurbaan-zijde van het MAC³PARK stadion. Wanneer je je seizoenkaart online bestelt gaat de betaling via IDEAL. Bestel je jouw seizoenkaart in de PEC Zwolle Fanshop, dan kun je de seizoenkaart contant (cash en pin) betalen. Automatisch incasso is niet mogelijk. Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: