Hoofdpodium stratenfestival weer terug

Zwolle – Na een zeer moeilijke zoektocht is het gelukt een hoofdpodium na een jaar afwezigheid te laten terugkeren, dit jaar op het Broerenkerkplein.  RadioNl zal hier een groot aantal artiesten laten optreden en tevens een 4 uur durende live radio uitzending verzorgen. 

stratenfestival.jpg 

Een kleine greep uit de in totaal 22 optredens zijn o.a. Tino Martin, Gebroeders Ko, Django Wagner, Sieneke, Ancora, Jan Keizer & Annie Schilder, Rene Karst, Jacques Herb en vele anderen. Het gehele programma staat op:  www.stratenfestivalzwolle.nl. Maar liefst op nog 16 andere locaties is er veel muziek te beluisteren zoals Gasthuisplein met o.a. Flavium, Nw-Markt met Barcode, Bethlemskerkplein met Lead, Jufferenwal met Goeie s`morgens juffrouw Jeannie, Diezerstraat met Jools XL & Ancora, Rodetorenplein met Dj Jean, Randy van Veld en Vato Gonzales etc, etc.

Kortom voor elk wat wils, het is weer ouderwets genieten op de 38e editie van het ons kent ons festival in het centrum van Zwolle waar ook de zomer kermis aanwezig is. Het muzikale gedeelte is tot maximaal 01.00 uur en de tap sluit om 01.30 uur. Voor het complete programma kijkt u op: www.stratenfestivalzwolle.nl en daar kunt U ook de laatste informatie lezen. Alle podia in de binnenstad staan ook vermeld op www.hesz.nl/index.php/stratenfestival. Voor de veiligheid met de ca. 50.000 te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor al het verkeer afgesloten vanaf 18.00 uur. Bewoners van de binnenstad hebben een speciale brief ontvangen waarmee zij onder voorwaarde de bruggen kunnen passeren met de fiets. Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Het is te gek voor woorden.
  Een paar uurtjes goede muziek in de zwolse binnenstad kan er voor zorgen dat klagers binnen de grachten dit kunnen blokkeren en een gemeente die daar zonder morren een streep door halen.
  Tienduizenden zwolse gedupeerden zou je kunnen zeggen.
  Als ik ergens een gebefshuis heb en ik wil 3 keer per dag een mooie boodschap verspreiden vanaf de kantelen is het geen probleem


  ⚠️ Meld

 2. Het gebefshuis in Zwolle vind je naast het Vingerhuis. Mannen met snorren en baarden zijn niet wenselijk bij het gebefshuis i.v.m. hygiëne.

  De term ‘blauwvinger’ krijgt zo een nieuwe betekenis….


  ⚠️ Meld

 3. De vergelijking met een gebef(d)shuis is nog niet zo slecht als ik zie hoe de bezoekers van een dergelijk evenement op de vraag van de voorganger “waar zijn die handjeeessss” massaal hun armen ten hemel reiken.


  ⚠️ Meld

 4. Je zou ‘m zowat missen he, die Taupe. Ik denk niet dat het Hikje is, daarvoor lijkt het qua social engineering niet genoeg op elkaar. Feit is dat Taupe z’n cover totaal kwijt is. Trollen is een kunst die ‘ie niet beheerst.

  Mis je ons ook, Taupe?

  Ontopic:

  Leuke line-up! Zeer matig geschreven persbericht.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.