Lustrum Familieconcert “de Vuurvogel”

Het is alweer de 5e keer dat stichting “de Vuurvogel” het inmiddels traditionele familieconcert verzorgt in Odeon. Op zondag 23 december zullen vanaf 14.00 uur alle ensembles zich aan het publiek presenteren.

Aanvankelijk is stichting “de Vuurvogel” opgericht om het gelijknamige jeugdorkest zakelijk te ondersteunen. Het succes heeft geleid tot een stichting waarin wekelijks zo’n 160 jongeren actief musiceren in ensembleverband. Naast het jeugdsymfonieorkest vallen ook dwarsfluitensemble “Toverfluit” en koorschool “Konstantijn” onder de vleugels van de Vuurvogel.

Vanwege de grote hoeveelheid musici is er dit jaar voor gekozen om het concert op te splitsen. Het eerste concert begint om 14.00 uur in de Dommerholtzaal met de allerjongste muzikanten. Om 15.30 uur zullen het fluitensemble en het jeugdsymfonieorkest het podium van de Schouwburgzaal betreden.

Kaarten voor het 1e concert, 2e concert of pass-partout kosten respectievelijk €5,-, €7,50 en €10,- en zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa van Odeon de Spiegel. Meer informatie over stichting “de Vuurvogel” op www.vuurvogelonline.nl

Artikel delen:

Reageer