Ateliers open tijdens Kunstroute Overijssel

Zwolle – De kunstenaarsateliers van de KUNSTROUTE OVERIJSSEL gaan weer open. Het jaarlijkse weekend van de open ateliers, vindt dit jaar plaats op 23 en 24 september 2017.

Vele kunstenaars zetten de deuren van hun werkplaats/atelier open en laten hun werk zien. Van keramiek tot beeldhouwwerk, van fotografie tot schilderkunst, sieraden en nog veel meer moois. Jong en oud, kunstliefhebber of dagjesmens, iedereen is van harte welkom op 23 en 24 september. ls bezoeker kunt u een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij kunstenaars in uw omgeving. Stel vragen over materialen, inspiratie en werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ogen vrijuit de kost geven en genieten van prachtige werken.

Op de website www.kunstrouteoverijssel.nl  kunt u de routes en de openingstijden vinden of u kiest gewoon een atelier om te gaan bezoeken. Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de hele provincie. Door het organiseren van gezamenlijke exposities en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Want, wist u eigenlijk dat er een goede kunstenaar bij u om de hoek aan het werk is

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Het aanbod educatieveve kunst stromingen is meer dan divets in zwolle.
  In de jaren 70 heb ik een cursus flessen vetzamelen gevolgd bij de destijds beroemde willem doorschot.
  Fantastisch werk, tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad


  ⚠️ Meld

 2. Da’s heel gaaf. Ben eens, ook, bij destijds gemeenteraadslid Rana Berends langsgeweest. Toen het hier normaal was reageerde ze nog wel eens. Maar ze maakt écht toffe schilderijen. Vond haar portretten toen al erg goed. En Rana zelf ook.


  ⚠️ Meld

 3. Heb jij geposeerd voor Rana Dick8)8)8)
  Als ze bij de Pvv had gezeten dan was je denk ik niet uit de kleren gegaan of heb ik dat fout?Maar voor Groen Links trekt onze Dick alles wel even uit.


  ⚠️ Meld

 4. Dit is niet normaal. Ik fiets,er nog wel eens langs en moet helaas constateren dat het ordinaire graffitie is.
  Rana heeft helaas na alle media aandacht niet de moeite genomen het eea bij te houden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.