Eetcafé Together voor de hele buurt

Zwolle – – Eetcafé ‘Together’ heeft zijn eerste maaltijden geserveerd. Het eetcafé is onderdeel van buurthuis ‘Bij Bosshardt’, een buurtinloop van het Leger des Heils, speciaal voor de wijk Diezerpoort. Het doel van het eetcafé is om ontmoeting in de wijk te stimuleren, want een buurt die elkaar kent staat sterker en creëert mogelijkheden. Het eetcafé staat dan ook nadrukkelijk open voor iedereen.

naamloos.jpg 

Inmiddels vier jaar geleden openden de kerkelijke gemeente en het maatschappelijk werk van het Leger des Heils het buurtinloophuis ‘Bij Bosshardt’ in het Andreascentrum aan de Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle. Tot voor kort was ‘Bij Bosshardt’ alleen overdag geopend voor een kop koffie, een luisterend oor, een creamiddag of een andere activiteit. Vanaf heden is er nu ook de mogelijkheid om ’s avonds buurtgenoten te ontmoeten tijdens het Eetcafé, bedoeld voor de buurtbewoner die andere buurtbewoners wil ontmoeten, voor degene die geen tijd of geen zin heeft om te koken, of om wat voor reden dan ook. Kortom: voor elke buurtbewoner.

Elke donderdag- en vrijdagavond om 18:00 uur wordt er een avondmaaltijd aangeboden. De maaltijden bestaan uit twee gangen en kosten €4,-. Voor wie geregeld wil komen zijn er maaltijdbonnen beschikbaar: tien maaltijden voor €15. Daarnaast wordt er één keer in de twee weken op zondagmiddag om 13:00 uur een lunch aangeboden voor €2,-. Wie wil deelnemen kan reserveren via telefoonnummer 038-4548783.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.