Oud collega’s Moes Bouwgroep organiseren reünie

Zwolle – Op 7 oktober a.s. vindt er een reünie plaats voor alle oud collega’s van de Moes Bouwgroep. De Moes Bouwgroep ontstond uit het familiebedrijf Moes Bouwbedrijf, opgericht door Hendrik Moes in 1932 in Kampen. Enkele jaren geleden ging het bedrijf failliet en verloren vele collega’s elkaar uit het oog. Collega’s die soms al meer dan 30 jaar met elkaar samenwerkten of die van vader op zoon/dochter bij het bedrijf kwamen werken.

Vorig jaar ontstond er bij een paar oud medewerkers het idee om een reünie te organiseren. Steeds vaker kwam bij hen de vraag op: "Hoe zou het met iedereen gaan?". Wat zou het leuk zijn om dat van de vroegere collega’s zelf te horen.

Vandaar deze reünie. Er is voortvarend te werk gegaan. Met een aantal mensen zijn de namen van vele oud collega’s opgediept. Men is gaan bellen, mailen, facebooken, schrijven om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Helaas is het niet gelukt om van alle oud werknemers een adres of telefoonnummer te achterhalen. Het is daarom belangrijk dat het nieuws over de reünie ook van mond tot mond gaat.

Daarnaast is er een website gemaakt waarop alle informatie over de reünie is te vinden. Eenmaal aangemeld is op de site te zien wie van de oud collega’s gaan komen.
Inmiddels zijn er meer dan 300 aanmeldingen binnen. Men kan nog inschrijven tot 20 augustus a.s. Mocht de informatie over de reünie u pas na 20 augustus bereikt hebben, bel dan met een van onderstaande telefoonnummers of er nog plaats is.

Oud collega’s Moes Bouwgroep organiseren reünie
Datum: 7 oktober 2017 Tijd: 15.00 uur – 19.00 uur Locatie: Hotel Restaurant De Koperen Hoogte Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle. Informatie: www.moesreunie.nl.

Ook kan er informatie ingewonnen worden via:
E-mail: moesreunie@gmail.com
Telefoon: Wim de Groot – 038-4659719 (na 19:00 uur)
Jan Braaksma – 0321-322045
Evert Frans – 0521-321221

 

Artikel delen: