Josef Kvida op huurbasis naar Almere City FC

Zwolle – Josef Kvida wordt dit seizoen door PEC Zwolle uitgeleend aan Almere City FC. De Tsjechisch-jeugdinternational maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de Eredivisie tijdens het uitduel met Vitesse en stond ook in de thuiswedstrijd tegen Ajax in de basisopstelling. Naast deze duels, speelde Kvida zijn wedstrijden bij Jong PEC Zwolle.

De verdediger staat donderdag voor het eerst op het trainingsveld in Flevoland. Een dag later start de Jupiler League voor Almere City FC met een uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. Voor Kvida betekent dit meteen een weerzien met onder anderen Ted van de Pavert en Anass Achahbar, die door PEC Zwolle zijn uitgeleend aan de ploeg uit Gelderland.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ja Ja, wat is Nijkamp toch druk om alle miskopen van vorig seizoen te verhuren.

  Waar blijft die centrale verdediger, want Sandler kan echt niet.

  En kijkende naar de bank zit er, op Israelson en rijnders na, weinig potentieel.  ⚠️ Meld

 2. Net wat Aukje o.a. ook zegt; Wanneer er niets meer bijkomt aan spelers en gezien ook de blessurestatistieken van PEC Zwolle, schorsingen plus dat er nu een hele smalle selectie is, dan wordt het nog een slechter seizoen als die daarvoor. Het aftellen naar het einde van de transferperiode is begonnen en er moeten nu nieuwe spelers worden bijgehaald uit het spelersfonds plus gelden uit de verhuur van spelers. Trouwens over Feire hoor je ineen keer niks meer.


  ⚠️ Meld

 3. Player (of moet ik – vrij naar Bruins – zeggen ‘Steven Bruins’ :)), dat was mijn reactie: stoppen met afzeiken van de spelers en gedragen als echte supporter. En dat wil niet zeggen dat er geen kritiek geleverd mag worden, maar kappen met negativisme zoals Bruins keer op keer doet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.