Extra babyconcert in Hedon

Zwolle – Zojuist maakte Hedon bekend dat er een extra babyconcert i.s.m. Doomijn kinderopvang zal plaatsvinden op zondag 1 oktober en wel om 12:00uur. De eerste twee babyconcerten die het poppodium aankondigde waren in een mum van tijd uitverkocht. Het babyconcert is een unieke muzikale belevenis waarbij baby’s worden meegenomen in een wereld van muziek, licht en kleuren. Kaartverkoop is per direct gestart.

babyconcert.jpg

Bij het babyconcert worden muziek en spel helemaal afgestemd op de mogelijkheden en interesses van de allerkleinsten (4 tot 14 maanden – kruipers). In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt onder professionele begeleiding van Daniella Snijders, een geborgen sfeer gecreëerd. Een babyconcert is samen met je kind van heel dichtbij muziek, instrumenten en materialen beleven. Niet passief, maar gericht op interactie. De muziek wordt live gespeeld door de musici van strijkkwartet Amarens. Daniella zingt eenvoudige liedjes uit alle windstreken waarbij de ouders actief mee kunnen doen. De baby’s mogen zelf muziek maken met bellenkransen en spelen met gekleurde dansdoekjes of bellenblaasbellen. Zondag 1 oktober, Open: 11:45 uur, Aanvang: 12:00 uur

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Babyconcerten zijn echt vet. Niet zo gek dat de eerste 2 concerten in een mum van tijd uitverkocht waren. Gelukkig hebben wij voor dit nieuwe concert kaarten weten te bemachtigen. Mijn kleine Maarten-Willem en ikzelf verheugen ons er enorm op.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.