Vrijwilligers gezocht voor het Onthaastcafé

Zwolle – Het Onthaastcafé bestaat sinds 2006. Het is een ontmoetingscafé voor jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking die zelfstandig of met begeleiding wonen en die het gezellig vinden anderen te ontmoeten en samen dingen te doen. Daarnaast is iedereen welkom die een vriendelijke houding heeft, want het is juist de bedoeling te integreren van elkaar te leren.

Het Onthaastcafé is elke maandagmiddag vanaf 17:00 uur geopend. Iedereen kan er zo binnenstappen. Om 18:30 uur eten de mensen die dat willen met elkaar. Daarna praten we gezellig met elkaar, maar er zijn ook tal van activiteiten waaraan men deel kan nemen (Spelletjes, dansen toneel, muziek etc). Op dit moment is plaats voor nieuwe vrijwilligers die graag helpen met het begeleiden van de activiteiten voor de gasten, met de bediening, het voorbereiden en afruimen van de eettafels en in de keuken. 

Iedereen die enthousiast, flexibel en een doorpakker is en betrokkenheid heeft met de doelgroep kan zich melden bij de vrijwilligerscoördinator: 06 5733 4766.

Artikel delen: