Night Skate als rijdend peloton door Zwolle

Zwolle – De eerste editie van de Night Skate Zwolle was een succes. Van velen hebben we het verzoek gekregen dit nog een keer te organiseren. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. De afstemming met de gemeente heeft plaatsgevonden, de route is gereed. Vrijwilligers bereiden zich voor op de enige echte Night Skate Zwolle zodat we op vrijdag 8 september met een groot rijdend peloton door Zwolle kunnen skeeleren. Heb jij je nog niet ingeschreven? 

skatenightzwolle.jpg 

Doe dat nu op www.nightskatezwolle.nl/inschrijven . Op vrijdag 8 september 2017 organiseert Schaatsvereniging Zwolle de tweede Night Skate Zwolle. Dit skate / skeeler event is voor jong (vanaf 10 jaar, onder begeleiding) tot oud. Om 19.00 uur starten we bij het basketbalveldje in Park de Wezenlanden aan de Wethouder Alferinkweg. Het parcours is ruim 10 kilometer en deze leidt door prachtig Zwolle; langs de IJssel, het Engelse werk en het centrum.

De Night Skate Zwolle wordt georganiseerd door Schaatsvereniging Zwolle, die dit jaar 50 jaar bestaat. De vereniging telt op dit moment 140 leden. Van half oktober tot half maart wordt er geschaatst op de ijsbaan in Dronten en Deventer. De rest van het jaar vinden er trainingen plaats, zoals skeeleren, fiets- en loop-/conditietrainingen. Er worden daarnaast vele activiteiten georganiseerd zoals jeugdkampen en fietsweekenden.

Artikel delen: