Wie verdient de titel Ondernemer van het jaar?

Zwolle – Wie verdient de titel Ondernemer van het Jaar en wie de titel Starter van het Jaar 2017? Met uw aanmelding treedt u of uw favoriete ondernemer in de voetsporen van een indrukwekkende lijst innovatie-iconen en succesvolle starters. De winnaars worden op donderdag 14 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel in Zwolle.

Vanaf heden tot 1 oktober 2017 kunt u ondernemers aandragen of uzelf als ondernemer aanmelden via ondernemersprijsregiozwollecongres.nl. Ook alle lokale verkiezingen uit de 20 gemeenten en businessclubs uit de Regio Zwolle worden van harte uitgenodigd hun favoriete Ondernemer of Starter van het jaar voor te dragen.

Waarom aanmelden?
Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle gratis publiciteit rondom deze verkiezingen en daardoor veelal ook meer opdrachten gescoord.

Deskundige jury
Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste 12. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 14 december kiezen de bezoekers de uiteindelijke winnaars.

Over de verkiezing
De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 13de keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Ure9zcFVskM 

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement op ondernemersprijsregiozwollecongres.nl.

Eerdere winnaars Ondernemer van het Jaar:
2004: Jacco Vonhof, Novon Schoonmaak
2005: Matthe van den Oord, BMA Ergonomics
2007: Martin Hemmink, Hemmink Electrotechniek
2008: Erwin Giesbers, Compello
2009: Edwin Molenaar, Poly-Ned
2010: Ben Reuvekamp, R&WE
2011: Lucien Perizonius, Jansen Venneboer
2012: Mark van Buiten, Eurosafe Solutions
2013: Yvo Hütte, Traffic Support
2014: Peter Overbeek, Eshuis
2015: Jeroen Zuidberg, Zuidberg Frontline Systems
2016: Wiebbe Bonsink, HEBO Maritiemservice

Eerdere winnaars Starter van het Jaar:
2004: Paul Folgers en Jaq Hielema, Business Movies
2005: Ben Oosterveen, Salland Automatisering
2007: Eddy te Rietstap, Cycloon Fietskoeriers
2008: Jeroen Neimeijer, HRpm
2009: Martijn Bloemink, Bloemink Security
2010: Monique Stevens, Het Opleidingsnetwerk
2011: Arend Kisteman, De Stadsbakker
2012: Pieter Bas Alferink en Hans de Boer, Bio Bandits
2013: Jan van Loon, Eva Optic
2014: Robert Kosse, Move4Mobile
2015: Johannes Alderse Baas, DutchFiets
2016: Yillmaz Schoen, TradeCast

Regio Zwolle
Ondernemers uit alle 20 gemeenten van de Regio Zwolle kunnen meedingen naar de prijs: Dalfsen, De Wolden, Dronten, Elburg, Hattem, Hardenberg, Heerde, Kampen, Meppel, Noordoostpolder, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Urk, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle.

De vakjury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit
MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems, Wiebbe Bonsink van HEBO Maritiemservice en winnaar Ondernemer van het jaar 2016, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta.

 

 

 

Artikel delen: