Graffitispuiter op heterdaad aangehouden

Zwolle – Politie vermoedt dat de man ook verantwoordelijk is voor andere vernielingen door het aanbrengen van graffiti, waaronder de Peperbus en het pand van Leger des Heils.

Op vrijdag 25 augustus omstreeks 1.10 uur zag een 44-jarige man uit Zwolle hoe een man de muur van een bedrijfspand bekladde aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle. Hij belde daarop meteen de politie. Een motoragent reed op zijn opvallende dienstmotor met gedoofde lichten door het Potgieterspark alwaar hij zicht had op de betreffende steeg. Daar zag hij hoe een man, dat voldeed aan het signalement dat de getuige had doorgegeven, bezig was met het besmeuren van een muur. De motoragent is daarop naar de kladderaar gereden en heeft hem aangehouden. De verdachte is een 41-jarige man uit Zwolle.De politie onderzoekt of deze verdachte ook betrokken is bij andere vernielingen door middel van het aanbrengen van graffiti van gebouwen in Zwolle, waaronder de Peperbus en het pand van Leger des Heils. De man wordt vandaag in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. man ? ;););)

  41 jaar dan hoor je gewoon niet op de openbare weg
  maar in een instelling als je dit doet…..:o

  als je 14 bent of iets ja
  op een geluidswal of zo je naam van je meisje
  kan ik iets bij voorstellen

  (mag wel niet 8)) maaár ….


  ⚠️ Meld

 2. Als het de dader is wat wordt het dan ,een taakstraf je, zoals gewoonlijk of pakken ze het nu eens goed aan.
  Met belasting geld moet er jaarlijks giga vierkante meters schoon gemaakt worden omdat een aantal gestoorden het noodzakelijk vindt de muren onder te kliederen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.