Reacties 47
 1. Ik vind dit gemeentelijk initiatief eigenlijk een soort gelegaliseerde straat grafitti, waar geen geen weldenkend mens op zit te wachten. Acceptatie en diversiteit moet tussen je oren zitten en niet onder je voeten. Ik heb medelijden met de aannemer die wel veel geld moet betalen voor andermans populistische ideetjes.


  ⚠️ Meld

 2. Een nutteloos idee, ik ben tegen .
  Scherpe verschillen mogen van mij blijven bestaan.
  Homos en anders geaarden is wat mij bettreft prima.
  Maar niet voor mij


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door benny, op 27 augustus 2017 5:14
  Waarom zou ik moeten betalen voor die vunzigheid?

  Jij leest en ziet natuurlijk veel liever je eigen vunzigheid wat dagelijks uit jou strot komt.


  ⚠️ Meld

 4. Je vist weer eens in de verkeerde vijver Benny.

  En zo belangrijk ben je helemaal niet , dat jij een gat bij mij teweeg zou kunnen brengen.

  En ook ik zeg mijn eerlijke mening net als jij, alleen die van mij zijn gebaseerd op waarheid, dat van jou onder de noemer leugens.liegen en bedriegen,


  ⚠️ Meld

 5. Tja Steven Bruins, de meeste reacties hier zijn niet van al te hoog niveau.
  Vaak berijden deze jongens en meisjes hun eigen stokpaardjes en weten ze niet hoe snel ze van het topic moeten afstappen om vervolgens zeer bijdehand over te gaan op het overtroeven en kwetsen van anderen. Je moet er maar lol in hebben.


  ⚠️ Meld

 6. Ik heb deze string eens goed bekeken en ik moet weer concluderen dat het niveau niet al te hoog is.
  Ik kan met goed fatsoen niet een normale reactie plastsen.
  Domweg omdat ik geen goedeaansluiting vindt in de nogal vreemde commentaren


  ⚠️ Meld

 7. Het gaybrapad is puur symboolpolitiek en zorgt voor verwarring bij verkeerdeelnemers: het is geen zebrapad. Die 6000 euro aan belastingcenten zou beter besteed kunnen worden.

  Ik geef Benny, Judith en observer2 daarom gelijk: vunzigheid is het wat tussen de oren moet blijven zitten.

  Alvast sorry voor een aantal leden hier die bovenstaande mening niet waarderen. Het spijt mij dat ik niet dezelfde gedachtes heb en blijkbaar niet intelligent genoeg zou zijn met mijn trieste leven.

  Groeten uit de rand van de samenleving.


  ⚠️ Meld

 8. Vlaggen en volksliederen zijn ook symboolpolitiek. Natuurlijk is het zebrapad symboolpolitiek. Voor gemarginaliseerde groepen is zo’n symbool heel belangrijk. Wanneer we als samenleving inclusief willen zijn, dan moeten we daar ook als samenleving in investeren. En wat er nu zo vunzig is aan een gekleurd zebrapad ontgaat me volledig.

  (Wat dat sorry betreft: doe toch niet zo zielig man. Kun je niet tegen weerwoord?)


  ⚠️ Meld

 9. Jij vindt het voor gemarginaliseerde groepen belangrijk. Jij vindt de samenleving inclusief als wij investeren in deze groepen.

  Ik vind van niet en wil niet deelnemen aan jouw inclusieve samenleving en hierin investeren. Ik vind het vunzig wat tussen de oren moet blijven zitten en het straatbeeld niet moet bepalen.

  Groeten,

  een ‘zielige man uit de rand van de samenleving zonder levensinvulling en enig niveau’.


  ⚠️ Meld

 10. Het is niet mijn inclusieve samenleving, het is onze inclusieve samenleving. Ik begrijp dat jij er liever niet aan meedoet. Dat spijt me, maar kom dan niet bij ons klagen.

  En wat er nu zo vunzig is aan een gekleurd zebrapad weet ik nog steeds niet.


  ⚠️ Meld

 11. Nee, ik leef niet in jouw en ieder andere zgn. inclusieve samenleving. Want iedereen die er niet in wil deelnemen en een andere mening heeft, is meteen aan het klagen, zielig, zwakzinnig of komt uit de rand van de samenleving.

  En een gekleurd pad met wat ik vind een vunzige betekenis aangelegd met hulp van bepaalde politieke partijen om stemmen te trekken, is volgens de wegenverkeerswet nog steeds geen zebrapad. Hoe je het went of keert, gaat niet gebeuren.

  Groeten,

  de kwetsende man zonder hoog niveau

  (met stokpaardje)


  ⚠️ Meld

 12. Op encyclo.nl staat het volgende:vunzig bijv.naamw.Uitspraak: [‘vʏnz?x] onaangenaam doordat het sterk afwijkt van wat men op het gebied van seks en fatsoen normaal vindt.
  En het is geen gekleurd zebrapad beste @RietPluim maar een gaybrapad, speciaal om aandacht te vragen voor deze vunzige doelgroep.  ⚠️ Meld

 13. Pffff, de discussie gaat weer lekker… Al hoewel ik ook mijn bedenkingen heb bij de kosten van het zebrapad, zie ik wel steeds meer de noodzaak om aandacht voor de kwestie te geven. Het lijkt er op dat we steeds preutser worden met z’n allen. Vroeger zag ik bij de Wythemerplas of aan de Agnietenplas nog wel vrouwen topless zonnen. Tegenwoordig is het not done! Treurig!! Ook de bovenstaande commentaren neigen naar een preutsheid die goed bij de CU, de SGP en de Islam zouden staan. Punt is niet dat het zebrapad uit verschillende kleuren bestaat, maar de forse kosten.


  ⚠️ Meld

 14. Pffff, de discussie gaat weer lekker… Al hoewel ik ook mijn bedenkingen heb bij de kosten van het zebrapad, zie ik wel steeds meer de noodzaak om aandacht voor de kwestie te geven. Het lijkt er op dat we steeds preutser worden met z’n allen. Vroeger zag ik bij de Wythemerplas of aan de Agnietenplas nog wel vrouwen topless zonnen. Tegenwoordig is het not done! Treurig!! Ook de bovenstaande commentaren neigen naar een preutsheid die goed bij de CU, de SGP en de Islam zouden staan. Punt is niet dat het zebrapad uit verschillende kleuren bestaat, maar de forse kosten.


  ⚠️ Meld

 15. Pffff, de discussie gaat weer lekker… Al hoewel ik ook mijn bedenkingen heb bij de kosten van het zebrapad, zie ik wel steeds meer de noodzaak om aandacht voor de kwestie te geven. Het lijkt er op dat we steeds preutser worden met z’n allen. Vroeger zag ik bij de Wythemerplas of aan de Agnietenplas nog wel vrouwen topless zonnen. Tegenwoordig is het not done! Treurig!! Ook de bovenstaande commentaren neigen naar een preutsheid die goed bij de CU, de SGP en de Islam zouden staan. Punt is niet dat het zebrapad uit verschillende kleuren bestaat, maar de forse kosten.


  ⚠️ Meld

 16. Veldwachter

  RietPluim mogen PVV-stemmers en SGP-stemmers ook meedoen met … inclusieve samenleving?

  Ja natuurlijk! Probleem is dat van hun niet iedereen mag meedoen met onze inclusieve samenleving.

  BamBooh

  En het is geen gekleurd zebrapad beste @RietPluim maar een gaybrapad, speciaal om aandacht te vragen voor deze vunzige doelgroep.

  De regenboog bevat alle kleuren. Het is een symbool van inclusie van alle mensen, homo of hetero of anders. Het heet alleen maar een gaybrapad omdat er nog steeds mensen zijn die homo’s vunzig vinden. Ik heb nog nooit iemand horen klagen dat hetero’s vunzig zijn.


  ⚠️ Meld

 17. Volgens de Stentor wordt het homopad of gaybrapad genoemd dus is het niet voor alle mensen. Verander nu eens niet de betekenis.

  Groeten,

  Een blijkbaar klagende treurige en preutse sgp’er of pvv’er

  (leuk het hokjes denken, wie heeft er nog meer?)


  ⚠️ Meld

 18. Jasper Bos, kun je wel lezen? Ik wéét dat het de gaybrapad wordt genoemd. Ik leg nota bene uit waarom dat zo is.

  Veldwachter, van de SGP mogen homo’s niet trouwen, moslims geen ambtseed afleggen, vrouwen geen bestuursfuncties vervullen en zo nog een paar van die dingen… Dat heet inderdaad “mogen niet meedoen”. En van de PVV mogen moslims inderdaad niet meedoen, of ze nou zelf willen of niet.


  ⚠️ Meld

 19. Een regenboogpad, ook wel regenboogzebrapad of gaybrapad, is een gedeelte van de openbare weg dat voorzien is van de kleuren van de regenboogvlag om daarmee aandacht te vragen voor diversiteit en acceptatie van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen (lhbt’ers)

  Volgens de wiki. Dus geen symbool voor alle mensen of hetero’s. Je uitleg van het pad is dus niet correct en je eigen betekenis. Net zoals je het er een officieel zebrapad van maakt wat ook niet het geval is.

  De Stentor en RTV Oost hebben eerder bericht over een gaybrapad of homopad. Blijkbaar vinden zij dan ook homo’s vunzig volgens je reactie.

  Groeten,

  Een slechtlezende, klagende, kwetsende en beledigende sgp/ pvv’er uit de rand van de samenleving zonder levensinvulling.

  (stokpaard staat op stal)  ⚠️ Meld

 20. Haha Jasper

  Een slechtlezende, klagende, kwetsende en beledigende sgp/ pvv’er uit de rand van de samenleving zonder levensinvulling.

  😀


  ⚠️ Meld

 21. Veldwachter
  De islam bestaat evenmin als het christendom dus die vraag kan ik niet beantwoorden. Wanneer je het hebt over haatimams en hun volgelingen, ja, die zijn bepaald geen voorbeeld van inclusie.

  Jasper Bos
  Je voelt je buitengesloten begrijp ik.
  Daar kunnen homo’s over meepraten.

  Denk je dat een pro-homovlag een anti-heterovlag is? Homo’s willen gewoon geaccepteerd worden door dezelfde maatschappij als jij en ik.

  Het zal wel zijn dat jij je niet vertegenwoordigd voelt door de regenboogvlag. Ik wel. Laat Wikipedia je niet voorschrijven welke betekenis een symbool moet hebben. (En als je de hele pagina had gelezen in plaats van alleen het stukje dat jou goed uitkwam, had je gezien dat de regenboogvlag nog veel meer betekenissen heeft.)


  ⚠️ Meld

 22. Nee, dat is geen anti-heterovlag. We hebben het over een regenboogpad dus niet naar regenboogvlag veranderen.

  Groeten,

  een buitengesloten, slechtlezende, klagende, beledigende doch preutse sgp’er/ pvv’er zonder hoogniveau uit de rand van de samenleving.  ⚠️ Meld

 23. @Jasper, de Stentor en Wikipedia noemen als je bron waar je je wijsheid vandaan haalt komt niet echt sterk over, denk je wel?


  ⚠️ Meld

 24. Regenboogpad is niet opgenomen in de dikke van dale dus daarom geen verwijzing. Stentor en TV Oost zijn genoemd voor de wijze van de manier van berichtgeving.

  Jij vindt het niet sterk overkomen. Jij zou graag een officiele bron willen lezen waar ik mijn zgn. wijsheid vandaan haal. Heb je betere bronnen kunnen vinden wat de defenitie is van het regenboogpad? Wat is jouw standpunt en mening verder hierin?

  Groeten,

  een preutse sgp’er/ pvv’er zonder officiële goedgekeurde bronnen om zijn wijsheid te kunnen bewijzen.


  ⚠️ Meld

 25. Jasper Bos

  We hebben het over een regenboogpad dus niet naar regenboogvlag veranderen.

  Een regenboogpad, ook wel regenboogzebrapad of gaybrapad, is een gedeelte van de openbare weg dat voorzien is van de kleuren van de regenboogvlag

  Nuf said


  ⚠️ Meld

 26. @RietPluim
  Moslims zijn in het ALGEMEEN negatiever over homo’s, dat zal je vast niet ontgaan zijn, vraag het anders aan de homo’s in de grote steden die niet meer gearmd durven lopen.


  ⚠️ Meld

 27. Ik vind het een mooi pad, op een goed gekozen plek.

  Fleurt de boel daar toch een beetje op (zoals ook welwillende minderheden kleur geven aan een homogene samenleving. Zo maken ook homo’s de samenleving heterogener 😛 )

  P.s. goede reacties @Rietpluim, ik wens je veel energie met het vechten tegen de bierkaai. Altijd plezier je nuance te lezen.


  ⚠️ Meld

 28. Waardeloos pad met zoals eerder gezegd een vunzige betekenis.
  Goed m de reacties van jasper bos te lezen. heb ik zoals vaker bij hem niets aan toe te voegen. Tenminste iemand die het begrjpt.

  Succes jasper.


  ⚠️ Meld

 29. Dank Joost. En de vaste kliek hier zal zich wel afvragen waarom er mensen weglopen bij de weblogredactie of niet voldoende nieuws wordt gepost.

  Heeft vast niets te maken met het gescheld naar elkaar en niet in waarde laten van de discussiepartner. Alsof iedereen het eens met elkaar moet zijn. Zo niet, wordt je afgefikt. Dat heb ik duidelijk proberen te make in de groeten.

  En dat lijkt mij niet echt uitnodigen om als vrijwilliger bij de weblogredactie te solliciteren. Laat staan de reacties te lezen als bezoeker….


  ⚠️ Meld

 30. Veldwachter,
  Ja, dat weet ik. Dat is de reden dat Zwolle tegenwoordig een homovriendelijker stad is dan Amsterdam.

  Jasper Bos,
  Iets met potten en ketels, en wie kaatst en zo.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.