Open Trekzakfestival op 2 september

Zwolle – Op zaterdag 2 september 2017 vindt het 8e Open Trekzakfestival in Zwolle plaats. Dit keer voor het eerst in muziekgebouw Domusica aan de Radewijnstraat 10, 8022 BG te Zwolle.

Op dit evenement komen trekzakspelers overal uit Nederland, om in een van de 5 workshops hun kunnen op de trekharmonica te verbeteren of te verdiepen. (Voor deelname aan een van de workshops: zie www.opentrekzakfestival.nl). Op de nieuwe locatie is, anders dan voorgaande jaren, niet meer mogelijk om her en der open-air muziek te maken. Maar wel is er de mogelijkheid gebleven om ook zelf eens gratis kennis te maken met dit fantastische instrument, ook als je zelf geen trekharmonica hebt: Op zaterdag 2 september, om 11.30 uur of 13.00 uur kan ieder die het eens wil proberen, deelnemen aan een mini-les op de trekzak door Hannie Koert vd Linden. 

Aansluitend kun je proeven van de sfeer in de openbare les van Janna Lammers, docente bij de Zwolse Trekzakclub die met een aantal leden demonstreert hoe het toegaat. Smaakt dit naar meer dan kun je je direct opgeven voor een gratis proefles bij de Zwolse Trekzakclub op woensdag 6 september.

Wat: gratis mini-workshop trekharmonica + openbare oefenles (demonstratie)
waar: Domusica, Radewijnstraat 10 te Zwolle
wanneer: zaterdag 2 september 2017, 11.30 en 13 uur

Meer informatie via www.opentrekzakfestival.nl of bij organisator Jan Kamphuis via 06 123 121 96
Voor meer info over de Zwolse Trekzakclub: www.zwolsetrekzakclub.nl

Artikel delen: