Logistiek Bruisweken in handen Deltion-studenten

Zwolle – In het begin van het nieuwe schooljaar staat Zwolle in het teken van de Bruisweken, dé introductieweken voor eerstejaars mbo- en hbo-studenten. Bij de Bruisweken komt qua logistiek heel veel kijken. Vijftig studenten van de mbo-opleiding Manager Transport & Logistiek van het Deltion College zijn door de organisatie van de Bruisweken ingeschakeld om deze grote klus te klaren.

Het team bestaat uit een coördinator, acht teamleiders en per teamleider een aantal logistiek medewerkers. Ze zijn verantwoordelijk voor het proces rondom de fietsenstallingen, de opbouw van de camping en de catering. Marleen Pathuis, lerares opleiding Manager Transport & Logistiek: "We werken voor het vierde jaar op rij mee aan de Bruisweken. Het is een ontzettend leuk en uitdagend project voor onze studenten. Ook oud-studenten helpen graag een handje mee."

Het project Bruisweken is één van de projecten die horen bij het vak evenementenlogistiek. Bij dit vak maken de studenten kennis met het logistieke proces rondom evenementen. Van het aanvoeren, afvoeren en opslaan van materialen tot het coördineren van de looproutes van de bezoekers. Oftewel: de goederen- en personenstroom. De HBO Bruisweek vindt van 28 t/m 30 augustus plaats in het centrum van Zwolle en de MBO Bruisdag is op 6 september. Meer informatie over de Bruisweken staat op: www.bruisweken.nl

Artikel delen: