Terell Ondaan versterkt PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft Terell Ondaan per direct aan de selectie toegevoegd. De 23-jarige rappe buitenspeler, die zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan, tekent in eerste instantie een verbintenis van een seizoen, met een optie voor een langer verblijf.

In het verleden speelde Ondaan voor Telstar, Willem II en Excelsior en kwam hij uit voor enkele vertegenwoordigende jeugdelftallen. Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Met de komst van Terell krijgt onze gehele aanval meer mogelijkheden. Het is een snelle, explosieve speler met een goede actie en voorzet. Aangezien een transfer van Terell naar Turkije anders is uitgepakt, kregen wij nu de gelegenheid hem vast te leggen. Hij voegt zich per direct bij onze selectie."

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Hoezo versterkt ???? Vorig jaar 25 wedstrijden en geen enkeldoelpunt gescoord.

  Ze hadden beter Menig weer kunnen huren, of liever kopen.

  Nijkamp is volledig de weg kwijt.

  In plaats van zich druk te maken om alle miskopen van vorig jaar te verhuren, had hij beter jeugdtalent Titjani Reijnders een kontrakt kunnen aanbieden met een flinke afkoopsom.

  Maar nee hoor, AZ haalt hem nu bijna gratis op.

  Goed gedaan Nijkamp.


  ⚠️ Meld

 2. Die Reinders is een job-hopper zonder wat te presteren hoger opkomen, als die net zo’n speler wordt als zijn vader dan missen wij er niets aan.


  ⚠️ Meld

 3. @BertusU67:

  Lekker kortzichtig jij. Scorebordjournalistiek.

  Terell Ondaan is een stuk stabieler dan Menig. Menig is heel grillig en was niet goed voor de sfeer in de kleedkamer vorig jaar. Dit heb ik uit betrouwbare bron.

  Ondaan scoort wat minder, maar wordt ook niet in de spits geposteerd maar alleen als buitenspeler. Ook heeft ondaan een betere voorzet dan menig, waardoor Parzyzcek beter kan gaan renderen.

  Wat betreft Tijjani Reijnders ben ik het met je eens. Maar die jongen heeft gekozen voor Jong AZ in de Jupiler League ipv Jong PEC in een niet noemenswaardige beloftencompetitie, het laaagste niveau voor beloften.

  Goed gedaan Nijkamp! Sterk werk deze transferperiode. Ik ga er vanuit dat PEC nu klaar is, maar ik blijf ergens hopen op nog een toppertje!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.