Winterfair brengt Zwolle in de Kerstsfeer

Van donderdag 6 t/m zondag 9 december zullen weer duizenden bezoekers kunnen genieten van de Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ in de IJsselhallen in Zwolle.

Dit sfeervolle evenement biedt het hele gezin een gezellig dagje uit met activiteiten voor het hele gezin. Met een uitgebreid aanbod variërend van leuke cadeautjes voor onder de kerstboom tot alles voor de inrichting van een sfeervol huis, is er voor elk wat wils. De weerspiegeling van de prachtige kroonluchterverlichting in een 40 meter lange vijver zorgt voor een schitterend effect. Kortom de winterse en gezellige kerstperiode wordt ingeluid op de Winter & Christmas Fair in de IJsselhallen in Zwolle.

Voor elk wat wils

De fair bestaat uit feestelijk en sfeervol aangeklede pagodetenten en kramen. Het productaanbod omvat een wereld aan woon en tuindecoratie, delicatessen, ambachtelijke producten zoals boerenzuivel en bijzondere broden en kazen, sieraden, kerstdecoratie, antiek en brocante, glühwein, hottubs, vloeren, audioapparatuur, kleding in diverse stijlen, etc.  Absolute blikvanger dit jaar is het 6 meter hoge victoriaanse prieel waar bezoekers onder het genot van een kop koffie kunnen genieten van de gezellige bedrijvigheid.

Dit jaar vinden er iedere dag modeshows plaats waarbij onder andere galakleding van de Markies van Twenthe en outdoor-kleding van Human Nature wordt geshowd.

Afwisselend programma voor groot en klein

Tijdens de winterfair kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops zoals de workshop chocoladekerstklokjes maken, glazen kralen blazen, kerststukken maken en porselein decoreren.

Uiteraard zal kerstmuziek niet ontbreken op winterfair van ‘Boven Het Maaiveld’. Zo zijn dagelijks optredens te zien van Sgt Wilson’s Army Show die bekende ‘crooners’ uit de jaren 40 en 50 vertolken. Kinderen kunnen op zaterdag en zondag genieten van het optreden van Kindertheater Goud over koning Knorrepot. Het Grimepaleis maakt van kindergezichten prachtige schminkkunstwerken. De kerstman met zijn broer komen speciaal naar de winterfair. Studenten van Landstede zullen medewerking verlenen aan diverse activiteiten. Zo zullen een aantal studenten rondlopen alsof ze zo uit de boeken van Charles Dickens zijn gestapt. Natuurlijk geven ook op deze winterfair van ‘Boven Het Maaiveld’ verschillende dieren als schapen en ganzen acte de presence.

Honderd vierkante meter Middeleeuwen op de winterfair.

Op de Winterfair kunnen vaders en zoons gestoken in harnassen meedoen aan zwaardvechten met echte ridders geflankeerd door charmante jonkvrouwen. ‘Moeders, houdt de camera in aanslag want het levert een prachtig plaatje op voor onder de kerstboom’.

Ook kunnen kinderen gezeten op het elektrische Ros Beyaard meedoen aan schild-steken.

Op de Indoor Winter & Christmas Fair ‘Boven Het Maaiveld’ beleef je het allemaal.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer