Britse komiek John Cleese komt naar Zwolle

Zwolle – De Britse acteur, komiek en filmmaker John Cleese komt op zondag 3 juni in het kader van zijn ‘The Last Time To See Me Before I Die’-solotour naar Theater de Spiegel in Zwolle. Het optreden is een gezamenlijke productie van Hedon en de Zwolse Theaters. De kaartverkoop start a.s. vrijdag 8 september via ZwolseTheaters.nl

johncleese2016press.jpg

John Cleese werd wereldberoemd door zijn rollen in onder andere Monty Python’s Flying Circus, Fawlty Towers, A Fish Called Wanda, James Bond en Harry Potter. De Britse ster laat aan de organisatie weten dat hij ‘wegens een blakende gezondheid’ zijn ‘The Last Time To See Me Before I Die’-solotour verlengt met de show in Zwolle. Deze (waarschijnlijk) laatste tour van John Cleese door Nederland is zeer populair. Alle vijf eerdere shows raakten uitverkocht. Locatie: Theater de Spiegel, Wanneer: Zondag 3 juni 2018, Aanvang : 19:30 uur. De kaartverkoop voor dit evenement start op vrijdag 8 september om 10:uur. Let op: tickets zijn te verkrijgen online via ZwolseTheaters.nl

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Wat een nieuws,……….!
  Een engelse komiek komt naar zwolle. Ik lees vandaag in de krant dat de zwolse politicus lucht het bijltje erbij neer legt.

  Ik heb met verbazing opnieuw naar de indrukwekkende docu gekeken en eederom geconcludeerd dat lucht een doorzetter en een uitermate oprecht mens is vertrapt en ontchoocheld door alles en iedereen en bleef geloven in zijn eigen zaak.

  Petje af en vreemd dat ik hier niets over lees. In plaats daarvan een bericht over een chronisch bezopen afgeserveerde britse komiek.  ⚠️ Meld

 2. Leuk dat Clees naar het Zwolse theater komt. Zeker interesse.

  Ik mag overigens beide heren (Lucht en Clees) graag zien op televisie.


  ⚠️ Meld

 3. Helemaal eens over het ontbreken van dit nieuwsfeit hier 🙁 Maar ik mis hier al een tijd heel veel belangrijk Zwols nieuws. En dat (toch wel interessante) plasticrecycle-nieuws (bijvoorbeeld), werd over maarliefst DRIE topics uitgesmeerd. Heb in die ‘woelige- anti Willem Lucht periode’ nog een paar keer goed mailcontact met Willem gehad…..Het ga je goed kerel!

  On topic: John Cleese vond ik geweldig! Hij bezit nog steeds een gezonde dosis Engelse humor. Als hij chronisch gezopen was, draaide hij niet in no time, 6 uitverkochte solotours. Al duurt het nog wel ff tot datum van opvoering. Wens ook John Cleese het allerbeste en hoop dat de tegenvallers op zijn levenspad, hem alleen maar sterker hebben gemaakt.


  ⚠️ Meld

 4. Niks mis mee met de redactie van weblogzwolle ,fijn dat we zo op de hoogte worden gehouden van dit nieuws.
  Sommige mensen hier hebben altijd wat te zeiken en te zeuren.
  En dat komt dat ze vroeger hier de redactie naar hun hand konden zetten door e-mails te versturen waar een ban voor een ander werd aangevraagd.En dat is niet meer zo.Fijn naar Willem Lucht gaan en onder Rogier reageren Dick.


  ⚠️ Meld

 5. Wel bijzonder dat zo iemand als John Cleese naar een
  -bijna achterlijk, en religieus fundamentalistisch-
  provincieplaatsje als Zwolle komt.

  ’t begrip ’transcends’ schiet me te binnen.
  Lees maar ff wat ik googelend vond:

  to rise above or go beyond; overpass; exceed:
  to transcend the limits of thought; kindness transcends courtesy.
  to outdo or exceed in excellence, elevation, extent, degree, etc.; surpass; excel.
  Theology. (of the Deity) to be above and independent of (the universe, time, etc.).

  Dat is John Cleese ten voeten uit.
  De levende definitie van humor 😉  ⚠️ Meld

 6. Jammer van dat offtopic geneuzel… betreffende John Cleese, ik was eerst enthousiast, tot ik de prijs van de entree zag… daarvan kun je naar een grote band in Ziggodome of Arena toe… jammer…  ⚠️ Meld

 7. Als je nog steeds alimentatie betaald voor de vrouwen waarmee je getrouwd bent en kinderen, dan moet je toch wat op je 77e levensjaar. 600.000 engelse ponden betaald hij per jaar aan een ex bovenop de 15 miljoen pond die zij al heeft mogen ontvangen.

  Daarom zal de toegangsprijs van een kaart niet goedkoop zijn….


  ⚠️ Meld

 8. Wat kost een kaartje dan?
  Overigens is John Cleese ook niet de jongste meer, dus om nu al kaartjes voor juni volgend te kopen is niet zonder risico.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.