Nieuw Enfusion League toernooi

Zwolle – Op 16 September organiseert Nederlands grootste kickboks event organisator Enfusion een spectaculair event in het Theater van de Sport in Zwolle. Landstede Sportcentrum wordt de arena waar vele top vechters uit binnen en buitenland voor sensatie gaan zorgen. Het publiek wordt meegenomen in een boordevolle show van actie, gemixt met een vleugje entertainment en ondersteund door een geweldig mooie licht & geluid show.

schermafbeelding-2017-07-30-om-01.36.05.png

Na een succesvol Enfusion League toernooi in de -72,5kg gewichtsklasse start men in Zwolle met een nieuwe Enfusion League toernooi in de -85kg klasse. Enfusion heeft een selectie gemaakt van de beste vechters in deze gewichtsklasse zoals de vechter Ibrahim ‘The Beast’ el Boustati. Deze kampioen in 2 verschillende Enfusion klasses staat bekend om zijn KO’s en wordt dan ook gezien als de favoriet om dit toernooi te winnen. Hij treft in de eerste ronde van deze Enfusion League de Braziliaanse vechter Mauricio Costa Cardosa. De overige vechters in dit toernooi zijn Filip Verlinden uit België, die tegen de Spanjaard Loren Javier Jorge gaat vechten en een Frans onder onsje tussen Ulrike Bokeme en de Enfusion Reality show winnaar Mehdi Bouanane.

Naast de eerste ronde van de -85kg Enfusion League wordt het publiek ook verwend met een Enfusion titel partij. De meervoudige IFMA kampioene Niahm Kinehan uit Engeland neemt het in deze titel strijd op tegen de Nederlandse Orinta van der Zee. Het wordt een harde strijd want beide vechters willen die felbegeerde -61kg Enfusion wereldtitel mee naar huis nemen.

De partij waar vele toeschouwers naar uitkijken is de rematch Superfight tussen Brahim Kallah en Anouar Lahmaj. Brahim vervangt zijn broer Aziz Kallah, die zich wegens privé redenen voor deze partij heeft afgemeld. Beide heren hebben op 21 Mei 2016 al eens tegenover elkaar gestaan op het Push it to the Limit presents Enfusion event. Het was een harde partij, waarbij beide vechters alles uit de kast haalden. De winst ging uiteindelijk na 3 ronden naar Brahim Kallah. Anouar Lahmaj heeft dan ook wat recht te zetten en is gebrand om ditmaal de winst te pakken. De complete ‘Fight Card’ van het Enfusion Zwolle event is terug te vinden op de Enfusion facebook pagina of op de website www.enfusion-tv.com/www. enfusionlive.com

Artikel delen:
Reacties 51
 1. Uh, ik zou niet met kickboxers een discussie willen over
  hun identiteit. Die poster ziet er idd. uit als reclame voor de ene
  of andere Aziatische homo keet 🙂 Prima natuurlijk hoor.  ⚠️ Meld

 2. Lekker lang douchen in een onderbroek bedoel je. Als wel een stijve krijgt, wordt je van 10 hoog van een Palestrinaflat gegooid. Of krijg je een betonschaar in je gezicht.

  Ies cultuur, moeten we respect voor hebben.


  ⚠️ Meld

 3. Uh, lezende ‘Ies cultuur, moeten we respect voor hebben. ‘
  Graag respect voor allen. Ook voor de Moslims die
  met echte ‘problemen’ worstelen en vechten.
  Welkom 😉  ⚠️ Meld

 4. Staan kinderen op deze poster die erg hard gewerkt hebben om hier aan mee te kunnen doen en jullie durven hier zo op te reageren? Stel dat ze meelezen? Diep triest…


  ⚠️ Meld

 5. @ Rina,,,
  nee mis geen bierbuikje jij wel ?
  kijk eens goed naar die hoofden, zijn veel groter dan die
  lichamen die er onder zijn …geplakt …

  of er homo tussen zitten ???

  vast wel

  8)8):D


  ⚠️ Meld

 6. @Jasper B0s, over je bericht van ‘2 september 2017 16:15 ‘,
  bedoel je daarmee te vermelden dat er een probleem
  is met -de religie waarvan we de naam niet noemen nu-
  en de integratie in de Zwolse samenleving, als het over
  zulke zaken gaat ?

  Ik vind de goedbedoelde ‘grappige’ reakties best lezenswaard.
  Net als velen. Maar als ’t echt zo is dat moslims die we welkom
  heten in onze samenleving , hun ‘woestijn-ethiek’ meebrengen,
  en dat ons met geweld willen opleggen….?

  Dan hebben we veel werk te doen 🙂

  Laat weten, ik vind dat moslims zich moeten aanpassen in
  elk opzicht aan onze samenleving. Als ze hier willen zijn.
  En als ze dat niet lukt…

  Ik zal’t maar gewoon zeggen ook, oprotten, naar syrie ofzo.  ⚠️ Meld

 7. Waar gaat dit over joh? De post gaat over een groot kickboks evenement. Respecteer dit en respecteer iedereen die jou persoonlijk geen onrecht heeft aangedaan.
  Dat gezeik over moslims, man man man. Als jullie nooit een moslim hebben leren kennen dan zou ik dat toch maar eens proberen. Je zult dan heel anders praten over ze. Tenzij je lekker in je comfort zone blijft en een internetheld bent die online vanalles durft te zeggen over moslims maar in hun gezichten doe je vriendelijk.
  “Hypocrieten”


  ⚠️ Meld

 8. isteJohn; ik ben het helemaal met je eens, WLZ is het Zwolse GeenStijl geworden, met al die onrendabelen die hun achterlijke commentaren mogen spuien van die nepredactie van WLZ. Zo zonde dat de goede naam van WLZ zo te grabbel wordt gegooid. Wat zal dit een teleurstelling zijn voor de oprichters van WLZ.


  ⚠️ Meld

 9. Ze laten het zelf gebeuren. Het is natuurlijk geen weblog waar bakken met geld aan verdiend wordt. Alles moderaten is een dagtaak. MIsschien kunnen we beter bij onszelf te raden gaan wat er mis is? Laten we eens alle negatieve/ongenuanceerde/haatdragende en offtopic berichten negeren? Kijken of dat helpt


  ⚠️ Meld

 10. Ik heb een opmerking n.a.v. nieuwsbericht. Natuurlijk zijn het mensen er niet mee eens, want blijkbaar niet correct. En dan komen de persoonlijke aanvallen van de wel bekenden hier.

  Ik ben het ook zo vaak niet eens met de berichten hier en zou hetzelfde kunnen doen.

  Over moslims: wacht maar tot je de begrippen dawah, taharush en taqiyya kent en begrijpt wat zij inhouden voor jou, je kinderen en de samenleving.

  Succes ermee. 🙂


  ⚠️ Meld

 11. Jaspertje, maak je niet zo druk joh. Je wilt toch ook enkel een reactie uitlokken met je eerste opmerking waarin je bewust beledigend bent?


  ⚠️ Meld

 12. Toch maar weer eens een reactie:
  Redactie WLZ zou een en ander een stuk makkelijker maken als er alleen nog maar gepost kan worden middels een account.
  Bij eventuele niet door de beugel kunnende teksten, kan je iemand de toegang (tijdelijk) ontzeggen en/of contact met hem/haar opnemen.
  Moderaten hoeft dan ook niet 24/7 en kan je verdelen.

  Tot die tijd: veel plezier op GeenStijl Zwolle


  ⚠️ Meld

 13. @jasper b0s

  Ik heb net de paar dingen opgezocht die je hebt opgenoemd om het beter te begrijpen zoals je zei.
  1. Dawah betekend: “Het uitnodigen tot de islam” net zoals de christenen doen bij winkelcentras of andere druk bezochte plekken.
  2. Taharush is iets wat helemaal niks met de islam te maken heeft. Het lijkt meer op de acties van de kruisvaarders.
  3. Taqqiya is ook iets wat ten strengste verboden is in de islam. Even een vers uit de koran
  “O jullie die geloven, vrees Allah en wees met de waarachtigen.” [At-Tawbah(9):119.

  Zullen we nu weer terug keren naar Het onderwerp van de post?


  ⚠️ Meld

 14. Kritiek op of een mening over homo’s of moslims als beledigend ervaren. En de andere vijf reacties boven mijn eerste reactie niet lezen.

  Ik weet wel wie zich hier druk maakt.


  ⚠️ Meld

 15. Ik niet hoor, ik ben met pensioen. Maar een mening kan altijd als beledigend worden ervaren. Maar je woordkeuze is wat ongelukkig vind ik. Neigt naar het haatdragende, iets wat ik niet erg weet te waarderen.  ⚠️ Meld

 16. Belediging is persoonlijk. Alles wat enige vorm van status heeft, heeft ook macht. En dat moet bespreekbaar zijn of belachelijk gemaakt kunnen worden.

  Een belediging kan een waarheid zijn die een ander niet wil horen. In een vrije samenleving wordt je eenmaal geconfronteerd met de dingen die je liever niet wil zien of horen.

  Bepaalde mensen of gelovigen willen graag de monopolie op de waarheid hebben: zo moeten iedereen leven en zo moeten we het doen. En wordt enige vorm van kritiek als haatdragend of beledigend ervaren.

  Wanneer een mening vormen niet kan, leef je in een dictatuur.


  ⚠️ Meld

 17. En fatsoen dan? Heb jij dat ook nog? Hoe uit jij dat dan? Of moeten mensen dat eerst bij jou verdienen evenals respect.
  Je gaat eerst lekker gallen en daarna denk je met een onsamenhangend pleidooi ook nog iets van erkenning voor je kennis te krijgen?
  Misschien een beetje aandacht? Gezien andere post van je lijk je wek in staat om normaal een discussie te voeren maar toch kies jij anders.
  Voorspelbaar patroontje laat je zien beetje kinderachtig kap daar eens mee. Dat geldt ook voor de rest.


  ⚠️ Meld

 18. Hahaha ook daarin ben je zo voorspelbaar. Lijkt wel een klein kind. Alles buiten jezelf leggen. Jammer dat ik je niet even kan zien krijg je een draai om je oortjes.
  Maar goed schuil maar achter je nick en je beeldschermpje en blijf de vrijheid van meningsuiting maar misbruiken simpel mannetje.


  ⚠️ Meld

 19. Bericht door Co de Rood, op 4 september 2017 10:36
  Hallo Jasper Bos,

  Heb je dat allemaal op de Thomas A Kempis college geleerd? Nee toch?

  Andere Jasper Bos. Ik post onder de (ingelogde) naam Japser 🙂

  Goeie tijden daar op het TAK. Ver voor mensen zaten te zieken onder iemand anders zijn naam (kan ik helaas niet hard maken).


  ⚠️ Meld

 20. Schelden lukt niet, dan maar bedreigen? En anderen aanspreken op fatsoen? hahaha

  Bepaalde mensen of gelovigen willen graag de monopolie op de waarheid hebben: zo moeten iedereen leven en zo moeten we het doen. En wordt enige vorm van kritiek als haatdragend of beledigend ervaren.

  Wanneer een mening vormen niet kan, leef je in een dictatuur.  ⚠️ Meld

 21. Helemaal eens met

  Bericht door Passant, op 4 september 2017 13:18

  Toch maar weer eens een reactie:
  Redactie WLZ zou een en ander een stuk makkelijker maken als er alleen nog maar gepost kan worden middels een account.
  Bij eventuele niet door de beugel kunnende teksten, kan je iemand de toegang (tijdelijk) ontzeggen en/of contact met hem/haar opnemen.
  Moderaten hoeft dan ook niet 24/7 en kan je verdelen.

  Hier werd echter jaren geleden al voor gepleit. Maar helaas.
  De mensen die hier weg zijn gegaan en niet meer terug komen…
  deden dat vooral om die reden.


  ⚠️ Meld

 22. Bericht door Co de Rood, op 4 september 2017 15:43
  Zijn japser en jasper nou hetzelfde? Lastige kwestie dit. Ik hou het voor gezien.

  Nee dus, dat probeerde ik uit te leggen 🙂 Hoewel ik wel Jasper Bos heet, post ik onder de naam Japser. En ik ben de Jasper Bos die op het TAK zat (in een ver en duister verleden).


  ⚠️ Meld

 23. @Passant

  Helemaal mee eens! Dit zou een goede stap zijn, waardoor er meer op een normale manier gediscussieerd kan worden en waarbij Trollen die onder verschillende namen hier opereren het een stuk moeilijker gaan krijgen.


  ⚠️ Meld

 24. Je bedoeld de trollen die continue op- en aanmerkingen moeten hebben op een reactie van een gebruiker? En lukt het niet om de discussie te winnen, dan maar kleineren of bedreigen?

  Mocht dat ook niet lukken, dan een mail naar de redactie van het weblog om de persoon te bannen zoals in het verleden werd gedaan.

  Misschien verhuizen naar een dictatuur?


  ⚠️ Meld

 25. Geen inhoudelijke reactie altijd de andere reacties afzeiken zoals we van je zijn gewend. Heb je de redactie al gemaild met het verzoek om een IP-ban?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.