Alain Clark naar Zwolle tijdens Kerst-Inn

3FM Serious Request zal op donderdag 20 december de Kerst-Inn Zwolle aandoen. Vanuit de kersttruck worden 3FM radioprogramma’s live uitgezonden en Alain Clark, op dit moment hoog in de hitlijsten met This Ain’t Gonna Work, zal een optreden verzorgen op de Grote Markt. 

Ook doet de van tv bekende Coca-Cola kersttruck Zwolle aan. Daarnaast zal een dj van 3FM in de truck meerijden. Op de Kerst-Inn Zwolle kunnen bezoekers tegen betaling van 10 euro een mystery guest in de kersttruck ontmoeten. De opbrengst van deze ontmoeting met een bekende Nederlander gaat in z’n geheel naar het goede doel. De actie wordt op 24 december afgesloten met een spetterende 3FM Serious Request Finale tv-show in Den Haag.

3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie. In 2004 haalde 3FM Serious Request 915.955 euro op voor de vluchtelingen in Darfur. In 2005 bedroeg het eindbedrag voor de ontheemde kinderen in Congo 2.203.549 euro. In 2006 sloot Studio Brussel zich aan bij de actie en samen met 3FM werd een recordbedrag van 5.512.649,- euro binnengehaald voor de slachtoffers van landmijnen wereldwijd. De slogan voor 3FM Serious Request 2007 is: De wereld schreeuwt om drinkwater!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Helemaal met je eens Natascha! Bijzonder gezellig sfeertje…..ben vorig jaar of dat jaar daarvoor onderuit gezeild in de bocht, door de ijzel of gladheid. Moest toen een paar dagen op bed liggen met de gekneusde knie omhoog. Hét voordeel was dat ik urenlang een paar dagen achter elkaar serious request heb gekeken. Radio kijken dus.

Reageer