Groots Westenholtefestival met tal van artiesten

Zwolle – Op zaterdag 23 september wordt het tweede Auto Siero-westenholtefestival gehouden. Na een kindermiddag, kunnen de inwoners van Westenholte, Stadshagen en Spoolde meedoen aan een barbecue en vervolgens barst het feest los.

Om 14.00 uur vangt de kindermiddag aan op het festivalterrein in het Stinspark in Westenholte. Attracties zoals springkussens, een kinderdisco en diverse spelen maken het feest voor kinderen en hun ouders. Het Stinspark is vervolgens ook de plaats van handeling voor de ongetwijfeld smakelijke barbecue. Die barbecue start om 16.30 uur. Aansluitend barst om 20.00 uur het Westenholtefeest in een grote feesttent los. "Het is een dag voor jong en oud voor inwoners van Westenholte, Spoolde en Stadshagen", benadrukt Jeroen van Ettekoven van de organisatie. "Natuurlijk is iedereen welkom."

Belangstellenden die kaarten voor de barbecue en/of het feest willen ontvangen, kunnen een Whatsapp-bericht sturen naar 06 – 30 55 43 86. Vermeld daarin de naam, het adres, het aantal personen en of het gaat om alleen de barbecue of de barbecue en het feest. Van Ettekoven: "De entreebandjes worden in de week voor het festival thuis gebracht. Dan worden deelnemers ook gevraagd te betalen. Je opgeven kan tot 15 september." In verband met de inkoop is het niet mogelijk om zonder opgave te komen barbecuen. Wie alleen wil barbecuen betaalt 10 euro. Wie zowel de barbecue als het feest wil meemaken, moet rekening houden met 12,50 euro. Losse kaarten voor alleen het Westenholtefeest kosten 5 euro.

Powerforce zorgt de hele dag voor de muzikale omlijsting. De hoofdact is de band Impakt. Van Ettekoven "Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle hits en medleys van de jaren 70 tot en met nu met veel enthousiasme van het podium af. Deze negenkoppige formatie weet precies wat het publiek nodig heeft om tot een heerlijk feest te komen. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken. Het kan niet anders dan dat deze band zorgt voor een onvergetelijke avond". Het optreden van Impakt staat vanaf 20.30 uur in de feesttent op het programma. "Het belooft een geweldige dag te worden", zegt Van Ettekoven tot slot. We heten iedereen van harte welkom."

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Voor de prijs hoef je het niet te doen en zoals ieder jaar gezellig. Als het kan ook nog een beetje mooi weer, wat wil je nog meer. 🙂


  ⚠️ Meld

 2. als het bier goedkoper en eht vlees van de bbq goed is gaan we hier ook heen.
  afgelopen weekend ook al zitten zuipen op het stadshagenfestival en straks weer in Westenholte.

  wat is het leven in Zwolle goed. 😛


  ⚠️ Meld

 3. Hallo! We zijn blij met deze leuke reacties en jullie zijn van harte welkom! De entree voor het feest bedraagt ?? 5 en munten ?? 2 per stuk.


  ⚠️ Meld

 4. Eens, afgelopen zaterdag weer genoten, gelachen, gebuisd, onzin uitgekraamd, geskierd, regelmatig onverwacht ontmoet en mensen leren kennen (nee, laat ik ook maar geen voorbeeld geven) etc. etc.
  En Barcode natuurlijk.
  Ja hoor, in Westenholte hopen wij ook te zijn. Mijn geboortewijk en mijn tegenwoordige thuis idd

  Westenholte & Stadshagen verbroederen!  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.