Zwols Kampioenschap Verstoppen

Zwolle – Op dinsdag 12 september wordt het Zwols Kampioenschap Verstoppen gespeeld voor verschillende leeftijdscategorieën. Dit kampioenschap is tijdens de Nationale Sportweek. Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 9 t/m 17 september. Vanuit Sportpark Marslanden gaan we in het teken van deze week, de Verstoppertjes Arena terug laten komen. De Verstoppertjes Arena staat er van 12 t/m 22 september. De arena wordt opgebouwd op het handbalveld op Sportpark Marslanden aan de Hyacinthstraat 66. Iedereen die mee wil komen spelen, is van harte welkom! 

foto_2.jpg 

Je kunt deelnemen in een team van minimaal 5 personen, een aantal meer is ook mogelijk. Deelname kost €5,- per team. Je strijd met verschillende teams in de Verstoppertjes Arena om de titel "Zwols Kampioen Verstoppen". Het doel is om punten te verzamelen, maar uiteraard niet om gevonden of gesnapt te worden! Andere teams houden je in de gaten via TV-schermen en met behulp van Walkie Talkies. Ben jij met je team er klaar voor? Zijn jullie diegene die niet gezien of gevonden kunnen worden? En wil je jezelf kronen tot Zwols Kampioen Verstoppen? Geef je dan nu op via www.nationalesportweekzwolle.nl. Wees er snel bij, want vol = vol! Er kunnen maar 8 teams deelnemen per categorie. 

foto_3.jpg

foto_4.jpg 

Het schema ziet er als volgt uit:

Toernooivormen 12 september (5 personen per team)

15.30 – 17.00 uur = basisschool (gr. 6 t/m 8) max. 8 teams
18.30 – 20.00 uur = jongeren (12 t/m 18 jaar) max. 8 teams
20.00 – 21.30 uur = volwassenen (18+ jaar) max. 8 teams
22.00 – 23.00 uur = Hide & Seek in the dark met Black Lights (max. 50 pers.)

Uiteraard is het ook weer mogelijk om de Verstoppertjes Arena te reserveren op een eigen gewenst moment tussen 13 en 22 september. Dit kost €15,- per uur, per groep van 25 personen. Hier krijg je spelleiding bij, drinken voor de deelnemers en begeleiding en een groepsfoto! Er zullen verschillende varianten gespeeld kunnen worden zoals "Tien tellen in de rimboe", "Omgekeerd verstoppertje" en "Stip Verstoppertje". De arena wordt opgebouwd met allerlei obstakels. Hierbij valt te denken aan badkuipen, tonnen, meubels, archiefkasten, autobanden, pallets en matrassen. Wil je meedoen? Reserveer dan nu een moment overdag of in de avond in de Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden. Wie weet tot in de vernieuwde en uitdagende Verstoppertjes Arena!

 

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.