Getuigen gezocht van beroving in Potgieterpark

Zwolle – Woensdagavond rond 17.45 uur kreeg de politie een melding van de regionale meldkamer dat er in het Potgieterpark in Zwolle twee jongens met een vuurwapen bedreigd zouden zijn en beroofd. Twee jongens zaten in het Potgieterspark op een bankje toen er twee jonge mannen naar hen toe kwamen lopen. Onder bedreiging van een op vuurwapen gelijkend voorwerp en een mes moesten zij hun waardevolle spullen in een zak stoppen. De jongens werden vervolgens tegen de grond geschopt en na een worsteling wisten de jongens te ontkomen.

politienieuws.jpg

 

De politie is ter plaatse gegaan en in de buurt troffen zij drie jonge mannen lopend aan. De jonge mannen voldeden aan het opgegeven signalement. Twee van hen renden weg en één van hen bleef staan. De politie heeft de verdachte, een 15-jarige jongen uit Weststellingwerf, meegenomen naar het bureau voor verhoor. 

Het signalement van de gevluchte verdachte|:
Signalement
Getinte huidskleur
20 jaar
Gezet postuur
Volle zwarte baard
Snor
Bol hoofd
Puisterig
Rood shirt

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar één verdachte en wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Getuigen gezocht van beroving in Potgieterpark”

  1. Donderdagavond moet ws. woensdagavond zijn.
    Geen duidelijke info over signalementen van opgepakte verdachten trouwens. O ja dat mag je natuurlijk nog niet belangrijk vinden, volgens sommigen. 😉

  2. De Groene weg is nog een aardig stukje weg van de Potgieterstraat (Zwolle wel te verstaan) Blijkbaar kon die pafferige puistenkop nog aardig hardlopen? Beetje vreemde Burgernet melding wat die Groeneweg betreft.

  3. Getuigen gezocht van beroving in Potgieterpark
    donderdag 7 september 2017 15:14
    Zwolle – Donderdagavond rond 17.45 uur kreeg de politie een melding

  4. O vandaar, ik kreeg gister een Burgernet melding over de Groeneweg, een pafferige puistenkop met volle baard en veel pigment in de huid.

    Potgieterpark is ook goed hoor.

  5. Deze Burgernet is van gisteren (Woensdag)

    Zwolle Groeneweg nb.a.v. beroving gezocht getinte man 20 jr gezet volle zwarte baard en snor bol hoofd puisterig gezichtl shirt rode ops
    Tips? Bel nu 0800-0011

  6. Herfterlaan is een 80 jaruge thuis overvallen doir een buitenlander.
    In wat voor wereld leef ik? Ik gedraag mijzelf als ik op vakantie bem in het buitenland

Reacties zijn gesloten.