Gezocht: Man die pint met gestolen pinpas

Zwolle – In de nacht van 22 op 23 juli pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is.

gezocht.jpg

Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan. De onbekende pinner, die een opvallende jas draagt, is vastgelegd op bewakingsbeelden.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. volgens Zwolle nu, sprak de man met een buitenlands accent.
  ik durf savonds de deur niet meer uit.
  het wordt steeds gekker in dit land.


  ⚠️ Meld

 2. Ja klopt ik heb het net daar ook gelezen. Zou er dan toch iets moeten veranderen in Nederland? Dat mag je toch eigenlijk niet hardop denken.


  ⚠️ Meld

 3. Kan iemand mij uitleggen waarom deze foto pas na 6-7 weken openbaar wordt gemaakt. Waarom niet direct een dag na de pin transactie.

  @ geert. Inderdaad. Ik ben alleen bang dat als hij zonder muts op beeld stond zich gaat beroepen op het overtreden van de privacywet. We leven immers in Nederland, daar waar de daders over het algemeen beschermd worden.


  ⚠️ Meld

 4. En dit in de vredesweek van groen links. 
  Kracht en verbeelding. Ik kan wel janken. 
  De enige prikkelende activiteit die bij mij zichtbaar is is het kippevel dat ik krijg bij het signalement.


  ⚠️ Meld

 5. Misschien is het mogelijk om ervoor te zorgen met bv gezichtsherkenning software dat je alleen geld kunt pinnen als je gezicht te zien is. Dus geen petjes, sjaals, bivakmutsen, donkere brillen op hebt.


  ⚠️ Meld

 6. Veldwachter: goed idee! Soort iris-scan ofzo. Hoeft niet per se gekoppeld aan een id bewijs, of lang worden oogeslagen ofzo, het enige dat het doet is je toegang geven tot de automaat!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.