Stoffenspetakel 2017

Zwolle – De najaarseditie van het Stoffenspektakel komt er weer aan. Op woensdag 27 september is de IJsselhallen Zwolle weer gevuld met meer dan 250 kramen met allerlei soorten, maten en kleuren stoffen. Een waar paradijs voor degene die gek zijn op stoffen.

Prachtige effen en bedrukte gekookte wol, tweeds, geborduurde corduroy, jeans en stijlvolle winterse breisels met bijbehorende patronen, zijn een greep uit de stoffen die 27 september in de IJsselhallen te vinden zijn. Verder worden er op deze dag diverse demonstraties gegeven op de naaimachine. Zowel oude als nieuwe technieken komen op deze dag aan bod. Ook het costumizen van kleding door middel van borduren of applicaties zal gedemonstreerd worden.

Voor iedereen die graag wil weten welke soorten stoffen dit najaar weer helemaal in zijn, is het Stoffenspektakel een aanrader. Tijdens het Stoffen Spektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit Nederland, België en Duitsland hun nieuwste collecties. Meer dan 250 kramen zijn gevuld met alles wat de ‘zelfmaaknaaister’ zich maar kan wensen. Tijdens het Stoffen Spektakel bekijk je tussen 9.30 uur en 20.00 uur als eerste, gratis de nieuwste herfst- en winterstoffen. Kijk op www.stoffenspektakel.nl voor meer informatie.

Artikel delen: