Ongeval tussen fietser en auto

Zwolle – Woensdagavond heeft op de kruising Oude Wetering met de Laan der Molens in Stadshagen een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietser.

20170920ongeval_laan_der_molens_24.jpg

Zoals het lijkt heeft de bestuurder van de auto te hard gereden. Dit wordt onderzocht. In eerste instantie reed deze bestuurder door, maar is later teruggekeerd naar de plaats van het ongeval. De aard van de verwondingen waren zodanig dat een traumaheli is opgeroepen, maar later ook weer afgemeld. Vanwege het onderzoek is de kruising enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

20170920ongeval_laan_der_molens_23.jpg

20170920ongeval_laan_der_molens_22.jpg

20170920ongeval_laan_der_molens_21.jpg

20170920ongeval_laan_der_molens_20.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Op veel meer wegen in de bebouwde kom van Zwolle wordt te hard gereden. Kijk maar eens op de Middelweg/Hanekamp/Wipstrikkerallee/Hortensiastraat/Rieteweg en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Als fietser ben je je leven niet zeker.


  ⚠️ Meld

 2. misschien wel te hard …
  of te zacht dan was het ook niet fijn toch…
  ik zou niet tegen en auto aan komen willen die 50 gaat
  en een fiets gaat ook al snel 20

  een ongeluk zit in een klein hoekje


  ⚠️ Meld

 3. of de fietser voerde geen verlichting dat kan ook nog. tegenwoordig komt het voeren van verlichting steeds meer op, maar in zon boeren gehucht weet je n t maar nooit.
  sterkte voor de familie


  ⚠️ Meld

 4. Ik lees weer een hoop onzin in de reacties, Freddie welk punt wil je maken als je zegt dat je daar hard kunt rijden? Hard rijden kan overal, maar dat betekent niet dat je dat ook moet doen. Daarbij weten we verder niet zoveel van dit ongeval, goed dat de automobilist toch teruggekeerd is naar de plaats van het ongeval, idioot dat hij in eerste instantie door reed. Heel veel sterkte voor het slachtoffer en zijn familie.


  ⚠️ Meld

 5. Een botsing tussen auto, die 30km/u of meer rijdt, en een fiets lijdt vrijwel altijd tot ernstige letsel, of kan de dood tot gevolg hebben.


  ⚠️ Meld

 6. Kijk eens naar de schade van de auto, die fietser heeft de auto van rechts geraakt. Snelheid is 1 ding, maar voorrang verlenen is veel vaker een issue. Ook slechte verlichting draagt daar aan bij. Maar hoezeer een fietser ook de regels aan zijn laars lapt, de automobilist word altijd als schuldige gezien. Zolang dat niet veranderd zal je nog veel fiets ongelukken zien


  ⚠️ Meld

 7. @

  Bericht door stadsiehaag, op 21 september 2017 13:01
  Kijk eens naar

  ……..

  ja hij heeft schade rechts
  ja de fietser had voorrang

  maak dat ook zo vaak mee..
  maar ik stop toch echt als een auto doordrukt ,,,,,


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.