Leger des Heils Overijssel in actie bij Socialrun

Zwolle – Het Leger des Heils Overijssel doet van 22 tot 24 september mee aan de Socialrun; een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Er lopen verschillende teams van acht lopers en 16 begeleiders 555 kilometer in 48 uur om hiermee openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Het is de langste estafetteloop van Nederland.

Iedere kilometer die wordt afgelegd kan worden gesponsord voor 5 euro. De start- en finishlocatie is aan de Van Weerden Poelmanweg in Soest (het militair oefenterrein de Vlasakkers). Socialrun is een sportieve teamprestatie: Meedoen is winnen! Het Leger des Heils doet dit jaar weer mee met een team van 37 personen bestaande uit medewerkers en deelnemers. Hiervoor is volop getraind de afgelopen maanden. Directeur Dik van den Hoek uit Overijssel en directeur Jan Jans uit Midden-Nederland rennen ook mee en zullen zaterdag 15 km over de afsluitdijk hardlopen. De teams zullen elkaar steeds afwisselen. 

Er zijn diverse slaapplaatsen gecreëerd waaronder bij de brasserie van het Leger des Heils aan de Dijkstraat 6 in Zwolle. Hier zal de blaaskapel De Notenkrakers de lopers een warm welkom heten. Zaterdag en zondag wordt er overnacht in Bij Bosshardt Drachten en in Bij Bosshardt Haarlem. De laatste 10 km op zondag lopen alle teams gezamenlijk. De verwachting is dat de teams zondag tussen 3 en 5 uur finishen op vliegbasis Soesterberg. De vliegbasis is dan omgetoverd in een festivalterrein. Het Te Gek festival vindt er plaats en daaraan doet het Leger des Heils ook mee vanuit het Talentenpodium: https://www.samensterkzonderstigma.nl/socialrun/te-gek-festival/ . Vanaf 22 september zijn op de volgende link: http://socialrun.legendstracking.com/  de teams ook live te volgen. Ons team heet Leger des Heils Better Together.
Vragen?
Wilt u de lopers sponsoren? Dat kan via https://www.samensterkzonderstigma.nl/socialrun/teams/leger-des-heils-better-together . Heeft u vragen over de Socialrun? Neem dan gerust contact op via 088 – 065 22 40.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.